Vacatures

De NVBS is een vereniging met alleen maar vrijwilligers. Zij houden de vereniging draaiend en zorgen dat onze leden met plezier hun railhobby kunnen beoefenen. Op enkele essentiële plekken is versterking nodig. Er zijn de volgende vacatures:

Coördinator NVBS Winkel

Het team van de NVBS Winkel is op zoek naar een nieuwe voorzitter. Meer informatie over deze vacature.

(Assistent-)redacteuren Op de Rails

Ter versterking van de redactie zoekt Op de Rails enthousiaste vrijwilligers voor verschillende taken. Meer informatie over deze vacature.

ICT-beheerder NVBS Centraal

Ons team Huisvesting zoekt versterking voor het ICT-beheer van NVBS Centraal in Amersfoort. Meer informatie over deze vacature.

Aankomend penningmeester

De benoemingstermijn van de huidige penningmeester loopt af in het voorjaar van 2025. Het Hoofdbestuur wil proberen al eerder een opvolger te vinden. Dat biedt de ruimte om de nieuwe penningmeester goed in te werken. Meer informatie over deze vacature.

Secretaris of bestuursondersteuner hoofdbestuur

In het hoofdbestuur ontbreekt een secretaris. Daarom wordt een NVBS-lid gezocht met de kennis, kunde en vaardigheden om secretariaatswerk te gaan doen. Meer informatie over deze vacature.

Contentmanager / webredacteur

De internetdienst is op zoek naar een vrijwilliger voor het publiceren van nieuws op de website en voor het helpen met de productie van NVBS Actueel. Meer informatie over deze vacature.

Vacatures bij de SNR

De Stichting NVBS-Railverzamelingen (SNR) heeft de volgende vacatures:

  • Beheerder vervoerbewijzen spoorwegen Nederland
  • Vrijwilliger foto tram overig buitenland
  • Photoshoppers voor de beeldbank

Meer informatie over deze vacatures.


Deze pagina is voor het laatst aangepast op 3 november 2023.