Vacatures

De NVBS is een vereniging met alleen maar vrijwilligers. Zij houden de vereniging draaiend en zorgen dat onze leden met plezier hun railhobby kunnen beoefenen. Op enkele essentiële plekken is versterking nodig. Er zijn de volgende vacatures:

Teamlid administratie NVBS Winkel

Wij zoeken met spoed een vrijwilliger die het financiële team van onze winkel versterkt. Meer informatie over deze vacature.

Medewerkers voor de NVBS-winkel

De winkel biedt diverse mogelijkheden voor vrijwilligerswerk en het is een goede manier om met mede-hobbyisten in contact te komen. Meer informatie over deze vacature.

(Assistent-)redacteuren Op de Rails

Ter versterking van de redactie zoekt Op de Rails enthousiaste vrijwilligers voor verschillende taken. Meer informatie over deze vacature.

Gastheer/gastvrouw NVBS Centraal in Amersfoort

De gastheer/gastvrouw draagt er zorg voor dat NVBS Centraal een plezierige ruimte is om te vergaderen, te werken en om spoorliefhebbers bijeen te laten komen. Meer informatie over deze vacature.

ICT-beheerder NVBS Centraal

Ons team Huisvesting zoekt versterking voor het ICT-beheer van NVBS Centraal in Amersfoort. Meer informatie over deze vacature.

Contentmanager / webredacteur

De internetdienst is op zoek naar een vrijwilliger voor het publiceren van nieuws op de website en voor het helpen met de productie van NVBS Actueel. Meer informatie over deze vacature.

Vacatures bij de SNR

Ook de Stichting NVBS-Railverzamelingen (SNR) is op zoek naar vrijwilligers voor diverse werkzaamheden.


Deze pagina is voor het laatst aangepast op 13 juni 2024.