Contentmanager / webredacteur gezocht

12 juli 2023

Wij zoeken een vrijwilliger voor het plaatsen van ‘content’ op de website, zoals nieuwsberichten en aankondigingen van afdelingen, en voor het aanpassen van de algemene rubrieken van de website. Ook help je mee met de productie van onze maandelijkse nieuwsbrief NVBS Actueel.

We zoeken iemand die ervaring heeft met het werken met een content-managementsysteem. De NVBS werkt met WordPress, maar als je ervaring hebt met andere systemen krijg je dit snel in de vingers. Natuurlijk is het ook belangrijk dat je de redactionele vaardigheid hebt om aangeleverde teksten geschikt te maken voor publicatie.

De ideale kandidaat heeft er plezier in om zelf nieuwsberichten voor de website en voor NVBS Actueel te produceren. Je hebt daarin een grote mate van vrijheid. Ook wordt het gewaardeerd als je actief meedenkt over het verbeteren van de inhoud en de vormgeving van de website.

Je wordt ingewerkt door onze webredacteur Nico Spilt. Naarmate je verder ingewerkt raakt, spreken jullie een taakverdeling af. In ieder geval vervangen jullie elkaar bij ziekte en vakantie.

Bijna al het werk kun je thuis in je eigen tijd doen. Daarnaast zijn er de maandelijkse vergaderingen van de internetdienst, afwisselend in Amersfoort of online.

Heb je belangstelling, neem dan contact op met Nico Spilt (nico.spilt@inter.nl.net) of René Jongerius (penningmeester@nvbs.com).