Waar vind je ons?

NVBS Centraal

NVBS Centraal is het centrale ontmoetingspunt van de vereniging. Hier vind je onder andere onze winkel, bibliotheek en het archief met railverzamelingen. Ook organiseren we hier regelmatig bijeenkomsten, lezingen en vergaderingen.

NVBS Centraal is gevestigd in het station Amersfoort Centraal. Goed bereikbaar per trein dus.

Ons adres:
Stationsplein 47
3818 LE Amersfoort
Je vindt ons door in de stationshal de linkerzijdeur te nemen, naast de bloemenwinkel. Daarna is het de tweede deur links. Op het paneel bij de binnendeur ‘NVBS’ kiezen en aanbellen. Je kunt met de trap of lift naar etage -2.

Bij het station kun je betaald parkeren in een parkeergarage en op een parkeerterrein. Op werkdagen kan het weleens een uitdaging zijn om een plek te vinden.

De openingstijden van NVBS Centraal zijn gelijk aan de openingstijden van de bibliotheek. Op bepaalde dagen is dan ook de winkel geopend. Ten behoeve van bijeenkomsten en dergelijke kan NVBS Centraal ook op andere momenten open zijn. Raadpleeg de agenda voor informatie.

Afdelingen

De NVBS heeft zo’n twintig afdelingen verspreid over het land. Deze organiseren regelmatig bijeenkomsten met interessante sprekers.

Organisatie van de NVBS

De NVBS is een vereniging die volledig door vrijwilligers wordt gerund. Lees meer over hoe onze vereniging is georganiseerd.


Deze pagina is voor het laatst aangepast op 5 april 2024.