Vacature: Medewerkers voor de NVBS-Winkel

13 juni 2024

De NVBS-Winkel heeft het grootste aanbod aan spoor- en tramboeken uit binnen- en buitenland van Nederland en vormt een belangrijk onderdeel van onze vereniging. Veel leden weten de Winkel in het station Amersfoort te vinden of maken gebruik van onze Winkel-webshop. Een paar keer per jaar presenteren we ons ook nog op beurzen en boekenmarkten.

De Winkel biedt vele mogelijkheden voor vrijwilligerswerk. Er zijn verkoop- en kassamedewerkers, maar ook gespecialiseerde inkopers die de markt afspeuren naar interessante titels en voor de tweedehands markt. Er is invoerwerk te doen in ons voorraadsysteem en er is een verzendploeg die zorgt dat de bestellingen in de Webshop zo snel mogelijk worden verzonden. Bij al deze taken kunnen we versterking gebruiken. Voor het verbeteren van onze webshop zoeken we iemand met kennis van Woocommerce.

Je kunt je dus op veel manieren nuttig maken. Veel werk gebeurt in teamverband. Werk in de Winkel is dus een goede manier om met mede-hobbyïsten in contact te komen. Voor veel van het werk is het wel een pre als in Amersfoort of omgeving woont maar er is ook werk dat je ‘op afstand’ kunt doen.

Hou je van boeken en heb je belangstelling voor vrijwilligerswerk in onze Winkel, neem dan contact op met Mar de Klerk (verzending@nvbs.com) of René Jongerius (rene.jongerius@nvbs.com).