Winkel en webshop

De webshop en winkel van de NVBS hebben op het gebied van spoor- en tramwegen de grootste sortering in Nederland. Je kunt er terecht voor een uitgebreid assortiment aan boeken uit binnen- en buitenland, tijdschriften, dvd′s, kalenders, foto’s en cadeaubonnen. Bovendien is er een grote en steeds wisselende hoeveelheid tweedehands boeken en ingebonden tijdschriften en soms modeltreinen.

Winkel

Om gebruik te maken van de winkel heb je je lidmaatschapsnummer nodig. Dat vind je op je lidmaatschapskaart, het adreskaartje bij Op de Rails, of bij je lidmaatschapsgegevens als je bent ingelogd op de website. Ook leden van de Nederlandse Vereniging van Modelbouwers (NVM), de Autobus Documentatie Vereniging (ADV) en bevriende buitenlandse organisaties zoals LRTA en DGEG hebben op vertoon van hun lidmaatschapskaart toegang tot de winkel van de NVBS.

Openingstijden

De winkel is geopend op de eerste, derde en vijfde zaterdag van de maand van 12.00-16.00 uur. Gesloten op 20 juli en 17 augustus 2024. (De avondopenstelling op de derde donderdag van de maand is vervallen.)
Soms wordt hier van afgeweken. Klik hier voor de openingstijden in de komende periode.

Webshop

Om boeken en andere publicaties te kopen, hoef je niet naar onze winkel in Amersfoort te komen. Je kunt ook via internet bestellen: onze webshop is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Vanaf 30 euro wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.

Klik hier voor meer informatie over bestellen via internet. Hier vind je ook informatie over gast­accounts voor niet-leden.

Andere diensten

De winkel kan je ook van dienst zijn voor:

  • Op de Rails, complete jaargangen en losse nummers.
  • Cadeaubonnen, te besteden bij de winkel.
  • Kalenders, nieuwe en oudere, zowel van de NVBS als van andere uitgevers.

Ook kun je bij ons terecht voor de aan- en verkoop van tweedehands artikelen en voor het geven van een zoekopdracht.

De winkel bemiddelt niet meer bij het inbinden van tijdschriften. Er is wel een alternatief beschikbaar. Verzamelbanden voor Op de Rails zijn alleen nog beperkt tweedehands beschikbaar.

Soms organiseren we een veiling van boeken en andere attributen. Ook is er af en toe een uitverkoop, met kortingen op veel nieuwe en tweedehands artikelen. Hou hiervoor de agenda op deze website in de gaten.

De winkel van de NVBS is – in samenwerking met de afdeling Ledenservice en Communicatie – regelmatig aanwezig op beurzen, manifestaties of open dagen op railgebied.


Deze pagina is voor het laatst aangepast op 20 juni 2024.