Winkel en webshop

De webshop en winkel van de NVBS hebben op het gebied van spoor- en tramwegen de grootste sortering in Nederland. Je kunt er terecht voor een uitgebreid assortiment aan boeken uit binnen- en buitenland, tijdschriften, dvd′s, kalenders, foto’s en cadeaubonnen. Bovendien is er een grote en steeds wisselende hoeveelheid tweedehands boeken en ingebonden tijdschriften en soms modeltreinen.

De winkel is toegankelijk voor NVBS-leden op vertoon van een geldige lidmaatschapskaart. Ook leden van de Nederlandse Vereniging van Modelbouwers (NVM), de Autobus Documentatie Vereniging (ADV) en bevriende buitenlandse organisaties zoals LRTA en DGEG hebben op vertoon van hun lidmaatschapskaart toegang tot de winkel van de NVBS.

Openingstijden

De winkel is geopend:

  • eerste, derde en vijfde zaterdag van de maand: 12-16 uur (niet op 1 januari, wel op 8 januari 2022)
  • derde donderdag van de maand: 15-18.30 uur

Soms wordt hier van afgeweken. Klik hier voor de openingstijden in de komende periode.

Webshop

Om boeken en andere publicaties te kopen, hoef je niet naar onze winkel in Amersfoort te komen. Je kunt ook via internet bestellen: onze webshop is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Vanaf 30 euro wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. Meer informatie over bestellen via internet.

Andere diensten

De winkel kan je ook van dienst zijn voor:

Ook kun je bij ons terecht voor de aan- en verkoop van tweedehands artikelen en voor het geven van een zoekopdracht.

Ongeveer eenmaal per jaar organiseren we een veiling van boeken en andere attributen. Ook is er af en toe een uitverkoop, met kortingen op veel nieuwe en tweedehands artikelen. Hou hiervoor de agenda op deze website in de gaten.

De winkel van de NVBS is – in samenwerking met de afdeling Ledenservice en Communicatie – regelmatig aanwezig op beurzen, manifestaties of open dagen op railgebied.


Deze pagina is voor het laatst aangepast op 9 november 2021.