Winkel en webshop

De winkel van de NVBS heeft op het gebied van spoor- en tramwegen de grootste sortering in Nederland. Je kunt er terecht voor een uitgebreid assortiment aan boeken uit binnen- en buitenland, tijdschriften, dvd′s, kalenders, foto’s en cadeaubonnen. Bovendien is er een grote en steeds wisselende hoeveelheid tweedehands boeken en ingebonden tijdschriften en soms modeltreinen.

De winkel is toegankelijk voor NVBS-leden op vertoon van een geldige lidmaatschapskaart. Ook leden van de Nederlandse Vereniging van Modelbouwers (NVM) en van onze buitenlandse zusterverenigingen hebben op vertoon van hun lidmaatschapskaart toegang tot de winkel van de NVBS.

Openingstijden

In verband met het coronavirus is de winkel momenteel gesloten. Bestellen via de webshop is wel mogelijk. Met ingang van 20 juni 2020 kan de winkel onder voorwaarden weer worden bezocht op de eerste en derde zaterdag van de maand.

Normaal zijn de openingstijden:

  • eerste zaterdag van de maand: 12-16 uur
  • derde donderdag van maand: 15-18.30 uur (niet op 21 mei 2020)
  • derde zaterdag van de maand: 12-16 uur
  • een vijfde zaterdag in de maand: 12-16 uur

Een enkele keer wordt hier van afgeweken. Klik hier voor de openingstijden in de komende periode.

Lees meer

Meer diensten van de winkel

De winkel kan je ook van dienst zijn voor:

Ongeveer eenmaal per jaar organiseren we een veiling van boeken en andere attributen.

De winkel van de NVBS is – in samenwerking met de afdeling Ledenservice en Communicatie – regelmatig aanwezig op beurzen, manifestaties of open dagen op railgebied.


Deze pagina is voor het laatst aangepast op 15 mei 2020.

Lees meer