Winkel en webshop

Welkom in de NVBS-Winkel

De NVBS-Winkel heeft op het gebied van spoor- en tramwegen de grootste sortering in Nederland.

Je kunt er terecht voor een uitgebreid assortiment aan boeken uit binnen- en buitenland, tijdschriften, dvd′s, kalenders, foto’s en cadeaubonnen (ter besteding in de NVBS-Winkel).

Bovendien is er een grote en steeds wisselende hoeveelheid tweedehands boeken en ingebonden tijdschriften en soms modeltreinen.

De NVBS-Winkel is toegankelijk voor NVBS-leden op vertoon van een geldige lidmaatschapskaart. Ook leden van de Nederlandse Vereniging van Modelbouwers (NVM) en van onze buitenlandse zusterverenigingen hebben op vertoon van hun lidmaatschapskaart toegang tot de NVBS-Winkel.

Lees meer

Goed om te weten

De NVBS-Winkel kan je ook van dienst zijn voor:

De NVBS-Winkel is – in samenwerking met de afdeling Ledenservice en Communicatie van de NVBS – regelmatig aanwezig op beurzen, manifestaties of open dagen op railgebied.

Eenmaal per jaar organiseert de NVBS-Winkel een veiling van boeken, stations-, tram- en treinattributen.

NVBS Kalender 2019 is beschikbaar

NVBS kalender 2019

De NVBS kalender 2019 is een tweewekelijkse kalender. Formaat A4, liggend met 27 blz. Opgehangen (= opengeklapt met ringband in het midden) heeft u per 14 dagen een motief met grote foto op A4 formaat bovenaan. Op het kalendariumblad daaronder wordt een beschrijving gegeven van de grote foto. Bovendien zijn hier twee of meer foto’s toegevoegd die een relatie hebben met het motief van die twee weken.

Deze kalender wordt met Op de Rails van september aan alle NVBS-leden gratis toegezonden. Deze interessante kalender is een eigen uitgave van de NVBS en voor iedereen te bestellen. Binnen Nederland voor €12,50, voor buitenland op aanvraag.

Zie de webshop, het bestelnummer is 0800-2019.

Lees meer

Openingsuren

  • eerste zaterdag van de maand: 12-16 uur
  • derde donderdag van maand: 15-20 uur
  • derde zaterdag van de maand: 12-16 uur
  • een vijfde zaterdag in de maand: 12-16 uur
Lees meer

Contact

De NVBS-Winkel is gevestigd in NVBS Centraal in het NS station Amersfoort.

Bezoek en postadres: Stationsplein 43 3818 LE Amersfoort.

Ingang: Stationsplein 43.  Met de lift of trap naar niveau -2

Tijdens de openingsuren is de winkel telefonisch te bereiken op 033-4621890.

Het e-mailadres is nvbswinkel@nvbs.com

Lees meer

Webshop

Via de webshop kun je boeken, dvd’s en andere artikelen bestellen en betalen. Om te bestellen moet je lid van de NVBS zijn, tenzij anders vermeld.

Lees meer