Vacature: ICT-beheerder NVBS Centraal

7 oktober 2023

Ons team Huisvesting zoekt versterking voor het ICT-beheer van NVBS Centraal in Amersfoort. We werken daar met Windows-versies 10 en 11. Onze Linux-varianten zijn Ubuntu en QNAP QTS. (Onze NVBS-website valt hier niet onder, die draait extern.)

Heb je kennis en ervaring met een of meer van deze systemen dan ben je van harte welkom.

Naast het gebruikelijke systeembeheer ben je incidenteel ook vraagbaak of helpende hand voor binnen de NVBS actieve leden die een probleem hebben met hun pc thuis, of met hun naar Amersfoort meegebrachte laptop.

Veel werkzaamheden kun je (als je wilt) van huis uit doen. Maar de ervaring heeft geleerd dat het goed bevalt als de beheerders elkaar meestal op een vaste dag in de week treffen in NVBS Centraal. Bij voorkeur op een dag dat winkel, bibliotheek en SNR-verzamelingen geopend zijn, want dit zorgt voor een makkelijker contact met de diverse gebruikers van de ICT-omgeving in NVBS Centraal.

Uiteraard zorgen we ervoor dat je goed ingewerkt raakt.

Wil je in je vrije tijd helpen om onze vereniging op ICT-gebied vooruit te helpen? Neem dan contact op met Freek Heite (f.heite@hccnet.nl) of René Jongerius (penningmeester@nvbs.com).