Afdeling Oost

Afdeling Oost

Bijeenkomsten

De bijeenkomsten vinden plaats op woensdagavond, meestal de eerste van de maand, in “De Uithoek”. Dit is het gebouw van de Algemene Personeelsvereniging NS Arnhem (APNSA). De avonden beginnen om 19.45 en eindigen rond 22.30. De zaal is geopend om 19.00. De toegangsprijs bedraagt € 3,00. Introducés zijn welkom.

De Uithoek bevindt zich in de noordwestelijke hoek van het emplacement Arnhem Berg. Het adres is Noordelijke Parallelweg 150, Arnhem. De afdeling Oost is te gast op een niet-openbaar ProRail-terrein. Het emplacement en het opgestelde materieel zijn niet toegankelijk om te fotograferen of te bezichtigen.

Het gebouw is te voet bereikbaar in ongeveer 15 minuten door vanaf station Arnhem, uitgang Sonsbeek­zijde, het spoor aan de linkerhand te houden en bij het bordje NVBS het terrein op te gaan. Per OV kan het gebouw met buslijn 10 bereikt worden, uitstappen Tormentilstraat. Terug kan dat niet: er rijdt dan geen bruikbaar OV meer. Per auto: zet Noordelijke Parallelweg 148 in de navigatie. Er is parkeergelegenheid. De ingang ligt daar tegenover.

Lees meer

Agenda

Lees meer