Verenigingsnieuws

NVBS Actueel – juni 2019

Centraal in dit nummer staat ingenieur Niek van Omme, al 70 jaar lid van de NVBS, die tientallen jaren bij NS heeft gewerkt en daar boeiend over kan vertellen.

Lees verder

Flexreis München

Aan het einde van de zomer staat weer een Flexreis op het programma volgens de bekende formule, waarbij een excursiedag wordt afgewisseld met een dag vrijaf. Het decor van deze 10-daagse reis is München.

Lees verder

NVBS Actueel – mei 2019

Trams en stoomtreinen in België, bandentrams in Frankrijk, smalspoorstoom in Sachsen. En hoe was het om te werken als kelner op reisbureautreinen? Of wat komt er kijken bij het organiseren van een reis naar een schurkenstaat?

Lees verder

Hoofdbestuur zoekt penningmeester

Het Hoofdbestuur van de NVBS is vanwege het vertrek van onze penningmeester op zoek naar vervanging! Ben jij diegene die we zoeken om onze ambities mee te verwezenlijken? Het Hoofdbestuur wil graag op korte termijn in contact komen met geïnteresseerden voor de rol van penningmeester in het Hoofdbestuur. De penningmeester is lid van het Hoofdbestuur …

Lees verder

NVBS Actueel – april 2019

Smalspoorlijnen in Oekraïne, een tandradspoorweg in Spanje, een station in Voorthuizen dat nu een kerk is, Franse stoomlocs die werden omgebouwd tot motorloc.

Lees verder

Algemene Ledenvergadering 2019

Op zaterdagmiddag 13 april vindt de ALV plaats in Amersfoort. Zie hier voor de verdere informatie. Klik hier voor het jaarverslag 2018. Winkel en bibliotheek zijn in NVBS Centraal geopend van 11.00 – 13.30 uur

Lees verder