Bezoek onze bijeenkomsten
T/m 2019: Baanweg 1, Schin op Geul
Vanaf 2020: Parallelweg 2, Heerlen
Toon op kaart
Routebeschrijving





Baanweg 1,
Schin op Geul

Start routbeschrijving

Afdeling Zuid-Limburg

Bijeenkomsten

De afdeling Zuid-Limburg van de NVBS bestrijkt ongeveer het gebied tot en met Roermond. Er wonen ook enkele leden over de grens met België en Duitsland.

In principe is er elke tweede vrijdag van de maand een bijeenkomst waarbij interessante spoorse zaken op dia- en filmavonden gepresenteerd worden. De avond begint om 19.30 en eindigt rond 22.30. Tussendoor is een pauze ingelast voor het nuttigen van een consumptie. Er wordt een bijdrage van € 2,50 per bijeenkomst gevraagd van de leden, € 5,00 van niet-leden. Hiervan wordt de zaalhuur betaald en worden de kosten voor sprekers gedekt.

Aanbiedingen van presentaties, bij voorkeur door sprekers uit de eigen sectie dan wel regio Limburg, zijn welkom. In juli en augustus zijn geen bijeenkomsten gepland. U bent of kent een spoorweg- of tramliefhebber die geen bezoeker is van de bijeenkomsten van de NVBS? Kom gerust voor een interessante avond naar onze afdeling!

Nieuwe locatie

Tot eind 2019 vinden onze bijeenkomsten plaats in het restaurant van station Schin op Geul. Met ingang van 2020 vinden de bijeenkomsten plaats in “De Spuiklep”, Parallelweg 2 in Heerlen. Dit is een paar minuten vanaf het station. Er is ook voldoende parkeerruimte. Lees de mededelingen van november 2019.

Lees meer

Agenda

Lees meer