Bezoek onze bijeenkomsten
Restaurant Station Schin op Geul
Baanweg 1
6305 PH Schin op Geul
Toon op kaart
Routebeschrijving

Baanweg 1,
Schin op Geul

Start routbeschrijving

Afdeling Zuid-Limburg

Bijeenkomsten

De afdeling Zuid-Limburg van de vereniging NVBS bestrijkt ongeveer het gebied tot en met Roermond. Hier wonen ruim 100 van de plm. 6000 leden, landelijk gezien. Er wonen ook enkele leden over de grens met België en Duitsland.

In principe is er elke tweede vrijdag van de maand een bijeenkomst in restaurant Station Schin op Geul, gelegen aan de Baanweg 1, waarbij interessante spoorse zaken middels dia- en filmavonden gepresenteerd worden.

De avond begint om 19.30 en eindigt rond 22.30. Tussendoor is een pauze ingelast voor het nuttigen van een consumptie. Er wordt een bijdrage van € 2,50 per bijeenkomst gevraagd van de leden, € 5,00 van niet-leden. Hiervan wordt de zaalhuur betaald en worden de kosten voor sprekers gedekt.

Aanbiedingen van presentaties, bij voorkeur door sprekers uit de eigen sectie dan wel regio Limburg, zijn welkom. In juli en augustus zijn geen bijeenkomsten gepland.

Wij willen graag op tijd met de presentatie beginnen en vragen u daarom beleefd op tijd aanwezig te zijn!

U bent of kent een spoorweg- of tramliefhebber die geen bezoeker is van de bijeenkomsten van de NVBS? Kom gerust voor een interessante avond naar Schin op Geul waarvoor U van harte uitgenodigd bent!

Lees meer

Agenda

Lees meer

Bereikbaarheid

De treinen naar Maastricht vanuit Schin op Geul vetrekken om 58 minuten voor het uur en om 28 minuten over het uur en naar Heerlen vertrekken deze om 2 minuten en 32 minuten over het uur. Wij bieden u altijd de gelegenheid om in het station te wachten als de trein net iets eerder is vertrokken dan dat de dia/filmvoorstelling wordt beëindigd. U hoeft dus niet na afloop buiten op uw volgende aansluiting te wachten!

Lees meer

Contact

Voorzitter
Jan Roos (a.i.)

Secretaris
Jan Roos
jan@railfix.nl

Penningmeester
Wim Vos
wim.vos@casema.nl

Algemeen bestuurslid
Pierre Keulen
phkeulen@hetnet.nl

E-mail
zuid-limburg@nvbs.com

Lees meer