Bezoek onze bijeenkomsten
"De Spuiklep”
Parallelweg 2K
Heerlen
Toon op kaart
Routebeschrijving

Parallelweg 2,
Heerlen

Start routbeschrijving

Afdeling Zuid-Limburg

De luchtfoto van station Heerlen is gemaakt door Irvin van Hemert.

Bijeenkomsten

De afdeling Zuid-Limburg van de NVBS bestrijkt ongeveer het gebied tot en met Roermond. Er wonen ook enkele leden over de grens met België en Duitsland.

In principe is er elke tweede vrijdag van de maand een bijeenkomst waarbij interessante spoorse zaken op dia- en filmavonden gepresenteerd worden. De avond begint om 19.00 en eindigt rond 22.00. Tussendoor is een pauze ingelast voor het nuttigen van een consumptie.

Aanbiedingen van presentaties, bij voorkeur door sprekers uit de eigen sectie dan wel regio Limburg, zijn welkom. In juli en augustus zijn geen bijeenkomsten gepland. U bent of kent een spoorweg- of tram­liefhebber die geen bezoeker is van de bijeenkomsten van de NVBS? Kom gerust voor een interessante avond naar onze afdeling!

De bijeenkomsten vinden plaats in “De Spuiklep”, Parallelweg 2K in Heerlen. Dit is een paar minuten lopen vanaf het station. Er is ook voldoende parkeerruimte.

Er wordt een bijdrage van € 2,50 per bijeen­komst gevraagd van de leden, € 5,00 van niet-leden. Hiervan wordt de zaalhuur betaald en worden de kosten voor sprekers gedekt.

Corona-regels

De Spuiklep behoort tot de horeca en daar gelden dus de corona-regels die de overheid voor deze sector heeft vastgesteld. Bij de entree zal daarom de QR-code worden gescand op telefoon of op papier. Wie geen QR-code heeft, moet zorgen voor een ander bewijs, zoals ‘genezen van’ of een recente testuitslag. Wie geen van deze documenten kan produceren, kan volgens de regels helaas niet toegelaten worden.

Lees meer

Agenda

Lees meer