Afdeling Zuid-Limburg

Afdeling Zuid-Limburg

De luchtfoto van station Heerlen is gemaakt door Irvin van Hemert.

Bijeenkomsten

De afdeling Zuid-Limburg van de NVBS bestrijkt ongeveer het gebied tot en met Roermond. Er wonen ook enkele leden over de grens in België en Duitsland.

In principe is er elke tweede vrijdag van de maand een bijeenkomst waarbij interessante spoorse zaken gepresenteerd worden. De avonden beginnen om 19.30 uur en eindigen rond 22.00 uur. Tussendoor is een pauze voor het nuttigen van een consumptie.

De bijeenkomsten vinden plaats in “De Spuiklep”, Parallelweg 2K in Heerlen. Dit is een paar minuten lopen vanaf het station. Er is ook voldoende parkeerruimte.

Er wordt een bijdrage van € 5,00 per bijeen­komst gevraagd van de leden, € 7,00 van niet-leden (een eerste kennismakingsbezoek is gratis). Hiervan wordt de zaalhuur betaald en worden de kosten voor sprekers gedekt.

Aanbiedingen van presentaties, bij voorkeur door sprekers uit de eigen sectie dan wel regio Limburg, zijn welkom. In juli en augustus zijn geen bijeenkomsten gepland. U bent of kent een spoorweg- of tram­liefhebber die geen bezoeker is van de bijeenkomsten van de NVBS? Kom gerust voor een interessante avond naar onze afdeling!

Lees meer

Agenda

Lees meer