Volledige beeldbank nu beschikbaar

11 februari 2020

Sinds 10 februari 2020 is de volledige beeldbank beschikbaar via deze website. De beeldbank is de digitale fotocollectie van de Stichting NVBS Railverzamelingen (SNR) en bestaat op dit moment uit 84.443 foto’s. De komende tijd zullen hier vele tienduizenden foto’s aan worden toegevoegd, totdat uiteindelijk vrijwel de hele fotocollectie digitaal toegankelijk is.

Het heeft helaas ruim een jaar geduurd voordat de beeldbank kon worden overgeheveld naar de nieuwe website van de NVBS. Via de oude website was de beeldbank nog wel te benaderen, maar niet door leden die na 1 januari 2019 lid zijn geworden. Dat probleem is nu dus opgelost.

Foto’s in de beeldbank komen vanzelf naar voren bij zoekopdrachten. Wil je de beeldbank in zijn geheel oproepen klik dan hier.

Inloggen
De gevonden foto’s krijg je op klein formaat te zien. NVBS-leden kunnen de foto’s ook op groot formaat bekijken als ze zijn ingelogd. Om in te loggen klik je op de blauwe knop rechtsboven. Je leest dan ook wat je kunt doen als inloggen niet lukt.