Van de voorzitter

15 december 2020

Beste railvrienden,

Helaas kunnen we dit jaar wat minder dan anders genieten van onze hobby. We vinden dat allemaal erg jammer. Als NVBS proberen we waar mogelijk toch onze activiteiten, zij het in afgeslankte vorm, aan te bieden. Want misschien is het beoefenen van een hobby wel meer dan ooit belangrijk voor ons allemaal.

We zijn er ons bewust van dat het naleven van alle voorzorgsmaatregelen van groot belang is en doen dat dus ook. Veel afdelingsbijeenkomsten konden en kunnen daardoor tijdelijk geen doorgang vinden. Onze bibliotheek, archief en winkel zijn helaas op dit moment gesloten, maar boeken en video’s kunnen wel besteld en bezorgd worden. Sommige afdelingen hebben inmiddels creatieve alternatieven uitgedacht. Op de Rails verschijnt gewoon elke maand. En de beeldbank is deze zomer verder uitgebreid en bevat ongelofelijk veel foto’s, maar ook bijzondere films, die vanaf je computer te bekijken zijn.

Zo kunnen we toch nog wat blijven doen voor onze leden. We hopen dat we in 2021 weer een volledig programma mogen en kunnen draaien. Blijf gezond en geniet toch waar mogelijk!

Marius Hekker, voorzitter NVBS