Vacature: teamlid administratie

8 juli 2022

In deze vacature is inmiddels voorzien

Penningmeester en ledenadministrateur zoeken versterking

Voor verbetering van de dienstverlening en om in te springen bij ziekte of vakantie zoeken wij versterking. Samen met de penningmeester van het Hoofdbestuur en ledenadministrateur verzorg je de administratie van onze vereniging. Je hoofdtaak is het maken van overzichten in Excel, o.a. voor de afdelingen en voor de contributie-inning. Daarnaast verzorg je een deel van de financiële administratie en spring je in bij de ledenadministratie.

We zoeken een ordelijke en accurate werker. Vaardigheid in het werken met Excel is een noodzaak: allerhande controles en sorteringen zijn nodig voor het maken van foutloze overzichten op maat. Ervaring met ons boekhoudpakket Exact Online is meegenomen, maar geen ‘must’ – we zorgen dat je goed wordt ingewerkt.

Het gaat hier om een nieuwe functie binnen onze vereniging. De precieze taakverdeling zullen we werkende weg samen invullen. De benodigde inzet is enkele uren per week, in de periode van de jaarlijks contributie-inning meer.

Heb je belangstelling, of wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met de penningmeester, René Jongerius, 06-2245 0331, penningmeester@nvbs.com.