Ruil- en verkoopbeurs 19 december 2021

25 november 2021

Zondag 19 december 2021 is er in NVBS Centraal van 12.00 tot 15.00 uur een ruil- en verkoopbeurs door en voor leden van de NVBS. De beurs is bedoeld voor spoor- en tramcuriosa. Denk hierbij aan trein- en trambordjes, vervoersbewijzen, uniformknopen, affiches, petten en modelspoorartikelen.

Het is geen boeken­beurs; boeken zijn niet verboden, maar het aantal moet per standhouder beperkt blijven tot maximaal vijf boeken en/of tien dvd’s. Voor tijdschriften wordt ook enige terughoudendheid gevraagd opdat niet alleen papieren zaken worden aangeboden.

Een aanmelder krijgt een eigen tafel die hij eventueel met een ander lid kan delen. De ruimte laat circa tien tafels toe. Er is dus een maximum aan het aantal deelnemers. Bij aanmelding is een globale opgave nodig van wat je wilt ruilen of verkopen, en de herkomst van curiosa moet bekend zijn.

Opgeven als standhouder kan t/m donderdag 16 december 2020 bij Karel Hoorn hoornkarel@gmail.com of per telefoon 070-5111365. Zonder opgave (en bevestiging) kan geen tafel verstrekt worden. Er zijn geen kosten aan een tafel verbonden.

‘Standhouders’ kunnen vanaf 11.40 uur hun tafel inrichten. Na 15.30 uur moet de ruimte weer zo zijn als je die hebt aangetroffen. Niet-verkochte zaken mogen niet worden achtergelaten.

De beurs is voor leden vrij toegankelijk. Let op: je moet een geldige QR-code kunnen tonen.