Reisprogramma SNE 2024

2 december 2023

Onder grote belangstelling is op zaterdag 2 december 2023 in NVBS Centraal het reisprogramma van de SNE voor 2024 gepresenteerd. De reislust voor de Winterreis (Oostenrijk, Tsjechië, Duitsland), de Flexreis (Engeland), de Nazomerreis (Balkan) en de Verre Reis (Japan) is hierbij flink opgewekt. Op de 2 identieke presentaties zijn in totaal circa 90 belangstellenden afgekomen.

Voor de vaste klanten was het de facto een reünie en er werd dan ook flink bijgepraat en afgestemd. Voor nieuwkomers was dit een mogelijkheid om met potentiële reisgenoten in contact te komen en kennis te maken met hen en met de reisleiders.

Van het Reisprogramma 2024 is een handzame brochure vervaardigd die hier terug te vinden is. De presentatie zelf is hier terug te zien.

Met de vele vrije decemberdagen op komst kan de afweging dus beginnen. ‘Met welke reis gaan we mee en welke laten we schieten?’ Zoals gebruikelijk is er ‘voor elk wat wils’ en worden alle windstreken aangedaan. Wij wensen alle NVBS’ers en hun naasten alvast goede feestdagen en een genoeglijk reisjaar 2024.