NVBS Actueel – mei 2020

22 mei 2020

Op 22 mei 2020 verscheen het meinummer van NVBS Actueel.

Voor degenen die graag op jacht gaan naar treinen en trams kan het op dit moment een lastige tijd zijn. Maar gelukkig hebben we een hobby die zich bij uitstek leent voor zittende activiteiten. Denk aan lezen – bestel eens een boek in onze webshop – of virtueel reizen via je beeldscherm. Het blijkt zelfs mogelijk om een digitale afdelings­bijeenkomst te organiseren, zoals de afdeling Rotterdam bewees.

In ieder geval is het volgens ons ook deze maand weer gelukt om een aardige nieuwsbrief samen te stellen, met artikelen waar je hopelijk wat inspiratie uit kunt opdoen. In dit nummer vind je verder tips over activiteiten van de NVBS – al zijn die tijdelijk wat beperkt – en over interessante boeken en dvd’s. Uiteraard ont­breken de zoek­plaatjes en de rubriek “Toen en …” ook deze keer niet.

Het volgende nummer van NVBS Actueel verschijnt op vrijdag 26 juni 2020. Artikelen ontvangen we graag uiterlijk een week van tevoren. Korte berichten kunnen op het laatste moment nog mee.

Een abonnement op NVBS Actueel is gratis, ook voor niet-leden. Om je aan te melden en om alle tot nog toe verschenen nummers te lezen kijk op www.nvbs-actueel.com.