NVBS Actueel – januari 2020

24 januari 2020

Op 24 januari 2020 verscheen het januarinummer van NVBS Actueel. We zijn vol goede moed begonnen aan ons eerste lustrumjaar!

In dit nummer schrijft Jan Post over het bijzondere museum van Lew Whiteman. De moeite van een bezoek waard als je toevallig in West-Australië moet zijn. Paul van Baarle bracht een bezoek aan de Bulgaarse hoofdstad Sofia. Waarom rijden trams daar op de merkwaardige spoorwijdte van 1009 mm? Voor de liefhebbers van Spanje in het algemeen en smalspoor in het bijzonder organiseert de SNE in mei een mooie reis.

In dit nummer vind je verder natuurlijk de gebruikelijke tips over leuke activiteiten van de NVBS en over interessante boeken die je kunt kopen of lenen. Uiteraard ontbreken de zoek­plaatjes en de rubriek “Toen en …” ook deze keer niet.

Het volgende nummer van NVBS Actueel verschijnt op vrijdag 28 februari 2020. Artikelen ontvangen we graag uiterlijk een week van tevoren. Korte berichten kunnen op het laatste moment nog mee.

Een abonnement op NVBS Actueel is gratis, ook voor niet-leden. Om je aan te melden en om alle tot nog toe verschenen nummers te lezen kijk op www.nvbs-actueel.com.