NVBS Actueel – december 2021

24 december 2021

Op 24 december 2021 verscheen het decembernummer van onze nieuwsbrief NVBS Actueel.

In dit nummer onder andere aandacht voor de Sprinters (SGM) die per 12 december 2021 buiten dienst zijn gegaan. Paul van Baarle zet ze per seizoen nog een keer in het zonnetje. Frits van Buren bekeek Belgische spoorwegaffiches in de tentoonstelling “Lines & Tracks” in het Centre de la Gravure et de l’Image imprimée in La Louvière (België).

Verder zoals gebruikelijk informatie over activiteiten van de NVBS en over interes­sante boeken en dvd’s. Uiteraard ont­breken de zoek­plaatjes en de rubriek “Toen en …” ook deze keer niet.

Het volgende nummer van NVBS Actueel verschijnt op 28 januari 2022. Artikelen ontvangen wij graag uiter­lijk een week van tevoren. Korte berichten kun je tot vlak voor ver­schij­nen doorgeven.

Een abonnement op NVBS Actueel is gratis, ook voor niet-leden. Om je aan te melden en om alle tot nog toe verschenen nummers te lezen kijk op www.nvbs-actueel.com.

Probleem met verzending decembernummer

Op 24 december 2021 ontvingen onze abonnees een bericht over de verschijning van het december­nummer. Door een administratieve fout hebben enkele tientallen abonnees dit bericht niet ontvangen.

Ben jij abonnee maar heb je geen bericht gekregen? Stuur ons dan een mail, zodat wij het adres­bestand kunnen controleren. Bedankt voor de medewerking en excuses voor het ongemak!