NVBS Actueel – december 2019

27 december 2019

Op 27 december 2019 verscheen het decembernummer van NVBS Actueel.

Het leuke aan de railhobby is dat je daar op zo veel manieren invulling aan kunt geven. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de twee reisverslagen in dit nummer. Ten eerste een verslag vanuit “down under”, over een luxe reis door Australië van bijna 3000 kilometer. Ten tweede een winterreis door het land van Dracula, tijdens een bezoek aan twee bosspoorlijnen in Roemenië.

Toch liever wat anders? Lees dan het artikel over het reisprogramma 2020 van de SNE. In dit nummer vind je verder zoals gebruikelijk tips over leuke activiteiten van de NVBS en over interessante boeken die je bij ons kunt kopen of lenen. Uiteraard ontbreken de zoek­plaatjes en de rubriek “Toen en …” ook deze keer niet.

Het volgende nummer van NVBS Actueel verschijnt op vrijdag 24 januari 2020. Artikelen ontvangen we graag uiterlijk een week van tevoren. Korte berichten kunnen op het laatste moment nog mee.

Een abonnement op NVBS Actueel is gratis, ook voor niet-leden. Om je aan te melden en om alle tot nog toe verschenen nummers te lezen kijk op www.nvbs-actueel.com.