Bezoek aan NVBS Centraal

9 april 2021

Het is – met enige beperkingen – weer mogelijk om de winkel, de bibliotheek en het archief in NVBS Centraal te bezoeken. Voor de openingsdagen- en tijden zie de agenda op de website.

Aanmelden

Wil je op zaterdag komen? Dan is het nodig dat je je van tevoren aanmeldt. Dat kan op de volgende manieren:

  • Per mail naar huisvesting@nvbs.com. Vermeld je naam, lidmaatschapsnummer, datum, tijdstip en doel van je bezoek (winkel, bibliotheek en/of archief).
  • Telefonisch op de donderdag voor je bezoek. Dat kan tussen 12 en 15 uur via 033-4621890.

In de bevestiging die je van ons krijgt staat het tijdblok waarin je welkom bent.

Voor een bezoek op donderdag hoef je je niet aan te melden.

Niet-leden en introducees hebben vooralsnog geen toegang.

Bezoek aan de winkel

De winkel is geopend op de eerste, derde en eventuele vijfde zaterdag van de maand. De winkelopening op de derde donderdag van de maand is t/m april vervallen.

Bezoek aan het archief

De opening van de archiefruimte van de SNR tegelijk met de bibliotheek kan niet voor elke dag gegarandeerd worden. Voor mensen die met een spoor- of tramweg­onderzoek bezig zijn en het archief willen raadplegen, is het praktisch om van tevoren even contact te zoeken.

Maatregelen

Bij je bezoek zijn de gebruikelijke coronamaatregelen van toepassing, zoals het dragen van een mond­kapje, desinfecteren van de handen en het handhaven van anderhalve meter afstand. Hou je ook aan de aan­gegeven looproutes en wacht even als het ergens te druk is.

In de winkel is gebruik van een mandje verplicht en willen we graag dat je met pin betaalt.