Afdeling Midden- en West-Brabant

Afdeling Midden- en West-Brabant

Bijeenkomsten

De bijeenkomsten van de NVBS-afdeling Midden- en West-Brabant worden gehouden in Wijkcentrum ′t Sant, Beneluxlaan 74, Tilburg.

De bijeenkomsten beginnen om 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur. De entree bedraagt € 2,50 per persoon voor leden en € 3,50 per persoon voor niet-leden.

Bereikbaarheid:

  • Trein. Stap uit bij station Tilburg Universiteit en loop naar het noorden waar je de Statenlaan richting winkelcentrum Westermarkt volgt. Bij het verkeerslicht ga je linksaf (Wandelboslaan) en vervolgens de tweede weg rechtsaf (Beneluxlaan). Na 250 meter ligt aan de rechterzijde het wijkcentrum. De looproute is ongeveer 10 minuten (800 meter).
  • Bus. Vanaf station Tilburg Universiteit rijdt er ook een bus, lijn 2 richting Reeshof naar halte Westerpark (twee haltes verder). Het is dan nog 250 meter lopen. Deze buslijn kun je ook al nemen vanaf station Tilburg (zes haltes verder).
  • Auto. Neem op de A58 de afrit Tilburg Centrum-West (11). Rij vanaf de Ringbaan West via de Wandelboslaan naar de Beneluxlaan. Je kunt gratis parkeren bij het wijkcentrum.

In overleg kunnen we je ophalen van en wegbrengen naar het station Tilburg Universiteit. Neem hiervoor contact op met het bestuur.

Lees meer

Agenda

Lees meer