Oude nummers Op de Rails

Jaargangen

In de NVBS-Winkel zijn complete jaargangen van Op de Rails verkrijgbaar uit de periode van medio 1960 tot heden. Van recente jaren zijn over het algemeen nieuwe exemplaren leverbaar. Wij proberen de beschik­baar­heid van oudere jaargangen op peil te houden met goede tweedehands exemplaren. Het kan voor­komen dat jaargangen (tijdelijk) niet leverbaar zijn. Dat geldt vooral voor de jaren voor 1970.

In de tweedehands afdeling staan geregeld ingebonden jaargangen te koop. Daar zijn ook jaargangen van voor 1960 en herdrukte bundels bij. Omdat het aanbod hiervan sterk wisselt komen deze niet in de webshop voor.

Om teleurstelling te voorkomen raden wij aan om vooraf contact met ons op te nemen als je een oudere jaargang wilt bestellen. Oudere jaargangen zijn vanwege het aantal bladzijden goedkoper dan recentere. De verzendkosten worden automatisch berekend.

Losse nummers

Losse nummers zijn uitsluitend leverbaar van het lopende en het daaraan voorafgaande jaar. Van oudere jaargangen zijn soms losse nummers te koop in de winkel in Amersfoort. Vanwege de sterk wisselende voorraad vind je deze oudere nummers niet in de webshop. Zoek je een bepaald nummer, neem dan contact met ons op.

Voor een los nummer geldt een gereduceerd verzendtarief, dit wordt automatisch berekend.

Digitale nummers

Alle nummers van Op de Rails vanaf 1931 zijn ook digitaal beschikbaar voor onze leden. Ben je op zoek naar een bepaald onderwerp, gebruik dan de zoekfunctie van deze website. Lees ook de tips voor het zoeken.


Deze pagina is voor het laatst aangepast op 20 april 2021.