Oude nummers Op de Rails

Jaargangen

In de NVBS-winkel zijn complete jaargangen van Op de Rails verkrijgbaar uit de periode van medio 1960 tot heden. Van recente jaren zijn over het algemeen nieuwe exemplaren leverbaar. Wij proberen de beschik­baar­heid van oudere jaargangen op peil te houden met goede tweedehands exemplaren. Het kan voor­komen dat jaargangen (tijdelijk) niet leverbaar zijn. Dat geldt vooral voor de jaren voor 1970.

In de tweedehands afdeling staan geregeld ingebonden jaargangen te koop. Daar zijn ook jaargangen van voor 1960 en herdrukte bundels bij. Omdat het aanbod hiervan sterk wisselt komen deze niet in de webshop voor. Zoek je een bepaalde jaargang, neem dan contact met ons op.

Oudere jaargangen zijn vanwege het aantal bladzijden goedkoper dan recentere. De verzendkosten worden automatisch berekend.

Losse nummers

Losse nummers zijn uitsluitend leverbaar van het lopende en het daaraan voorafgaande jaar. Van oudere jaargangen zijn soms losse nummers te koop in de winkel in Amersfoort. Vanwege de sterk wisselende voorraad vind je deze oudere nummers niet in de webshop. Zoek je een bepaald nummer, neem dan contact met ons op.

Voor een los nummer geldt een gereduceerd verzendtarief, dit wordt automatisch berekend.

Verzamelbanden voor Op de Rails zijn alleen nog beperkt tweedehands beschikbaar.

Digitale nummers

Alle nummers van Op de Rails vanaf 1931 zijn ook digitaal beschikbaar. Gebruik hiervoor de zoekfunctie van deze website. Met de combinatie jaartal-nummer kun je een bepaald nummer vinden, bijvoorbeeld 1951-04 of 2022-12. Digitale nummers kun je alleen lezen wanneer je bent ingelogd als lid.

Meer tips voor het zoeken door het digitale archief van Op de Rails.


Deze pagina is voor het laatst aangepast op 12 mei 2023.