Oude nummers Op de Rails

Je kunt het meest recente nummer van Op de Rails of een vorige jaargang van Op de Rails bestellen (indien voorradig) via onze webwinkel:

In de NVBS-winkel zijn alleen complete jaargangen uit de periode van 1960 t/m 2017 van Op de Rails verkrijgbaar. Losse nummers zijn uitsluitend leverbaar van de laatste 12 uitgekomen exemplaren.

Van de recente jaren zijn over het algemeen nieuwe exemplaren leverbaar. De winkel probeert de beschikbaarheid van oudere jaargangen op peil te houden met goede tweedehands exemplaren.

De jaargangen 1960 t/m 2000 kosten € 20,00 euro per jaargang, incl. verzendkosten.

De jaargangen 2001 t/m 2010 kosten € 25,00 euro per jaargang, incl. verzendkosten.

De jaargangen 2011 t/m 2017 kosten € 30,00 euro per jaargang, incl. verzendkosten.

Losse nummers zijn uitsluitend leverbaar van de laatste 12 uitgekomen exemplaren.

Losse nummers van 2017 en 2018 kosten € 6,35 per stuk, exclusief verzendkosten. Inclusief verzending zijn de kosten 9,85 euro.

In de tweedehandsafdeling staan ook geregeld ingebonden jaargangen te koop. Omdat het aanbod hiervan sterk wisselt komen deze niet in de webwinkel voor. Wij adviseren je, als je een oudere jaargang wilt bestellen, contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch tijdens de openingstijden of via een e-mail.

Betalen

Leden kunnen bestellen volgens de Procedure bestellen via internet en leveringsvoorwaarden.

Niet-leden kunnen ons maandblad ook via de webwinkel bestellen. Vul het bestelformulier volledig in, waarbij je in de rubriek lidnummer invult: “geen lid”. Nadat je het bestelformulier hebt verstuurd, ontvang je een bevestiging voorzien van een uniek ordernummer. Maak direct daarna het totaalbedrag over op ABN AMRO-rekening NL88 ABNA 0542 0799 84 ten name van NVBS-Winkel te Amersfoort, onder vermelding van “internetbestelling” en het op de bevestiging afgedrukte ordernummer. Na ontvangst van je betaling sturen wij de bestelling aan je toe.


Deze pagina is voor het laatst aangepast op 30 december 2020.