Cadeaubonnen

Een goed cadeau als iemand nog geen specifieke wensen heeft: de NVBS-cadeaubon.

De spelregels:

  • Een cadeaubon kun je gebruiken bij besteding of bestelling in de NVBS-Winkel in Amersfoort of tijdens manifestaties. Inwisselen tegen contact geld is niet mogelijk.
  • Bestelling per post: door de bon bij te voegen bij een brief waarin een bestelling wordt gedaan. Je bestelt door opgave van de gewenste artikelnummer(s) en titel(s).
  • Bestelling via de webshop: meld in het veld “klant notitie” het woord “tegoedbon” en het bedrag of het nummer daarvan. Voeg de bon bij een kopie van de bevestiging van de webwinkelbestelling en stuur deze op. Mocht het tegoed niet toereikend zijn voor je bestelling, maak dan het verschil gelijktijdig over op bankrekening NL88 ABNA 0542 0799 84 bij ABN AMRO Bank t.n.v. NVBS-Winkel.

Bij bestellingen kan alleen het hele bedrag van een bon worden gebruikt. In de winkel kan, indien de waarde van uw bon de bestelling overtreft, tot maximaal 20% van de waarde van de bon worden terugbetaald. Is de bestelling nog geringer dan zal een deel opnieuw in een of meer cadeaubonnen worden teruggegeven.


Deze pagina is voor het laatst aangepast op 22 september 2019.