Afdeling Drechtsteden

Bijeenkomsten

De bijeenkomsten vinden plaats in een van de zalen van de Andreaskerk, J. van Heemskerck­straat 19 te Dordrecht op de derde dinsdag van iedere maand, tenzij anders aangegeven. Er is geen bijeenkomst in de zomermaanden juni, juli en augustus.

De zaal is geopend om 19.30 uur, aanvang van het programma om 20.00 uur. Het einde van de avonden is om ongeveer 22.30 uur. De bijdrage in de kosten bedraagt € 2,50 per persoon.

Lees meer

Bereikbaarheid

Per openbaar vervoer

Vanaf station Dordrecht CS bereikbaar met buslijn 4 (Arriva) richting Wielwijk. Bij de halte Admiraalsplein uitstappen.

Per auto

Snelweg vanuit richting Rotterdam (rechter tunnelbuis) (A16):
Afslag Dordrecht Centrum. Bij het stoplicht linksaf (richting H Ziekenhuizen, wijk 4/7). Onder de snelweg door, rechtdoor de Laan der Verenigde Naties volgen en bij het Shell-station rechtsaf (H A.Schweitzer, Amstelwijck). U rijdt Wielwijk in. Dit is de Karel Doormanweg. Na een flauwe bocht komt u op een T-splitsing. Hier gaat u linksaf. U ziet de kerk vervolgens aan uw linkerhand. U kunt in de nabijheid van de kerk parkeren.

Snelweg vanuit richting Rotterdam (linker tunnelbuis) + snelweg vanuit richting Breda (A16):
Afslag Dordrecht Centrum. Bij het tweede stoplicht rechtsaf (richting H Ziekenhuizen, wijk 4/7). Dit is de Laan der Verenigde Naties. Bij het Shell-station rechtsaf (H A.Schweitzer, Amstelwijck). U rijdt Wielwijk in. Dit is de Karel Doormanweg. Na een flauwe bocht komt u op een T-splitsing. Hier gaat u links af. U ziet de kerk vervolgens aan uw linkerhand. U kunt in de nabijheid van de kerk parkeren.

Snelweg vanuit richting Gorinchem (A15 via N3). Afslag Dordrecht/Papendrecht (N3):
Bij het stoplicht bovenaan linksaf, de snelweg over. Vervolgens rechtdoor richting Dordrecht, de boogbrug over en vervolgens steeds rechtdoor de Randweg volgen. Afslag H A.Schweitzer, Dordwijk (wijk 4) kiezen en onderaan bij het stoplicht rechtsaf. Onder de spoorweg door, een flink stuk doorrijden over de Laan der Verenigde Naties en bij het Shell-station linksaf. U rijdt Wielwijk in. Dit is de Karel Doormanweg. Na een flauwe bocht komt u op een T-splitsing. Hier gaat u links af. U ziet de kerk vervolgens aan uw linkerhand. U kunt in de nabijheid van de kerk parkeren.

Lees meer