Bezoek onze bijeenkomsten
Zaal: Christus Triumfatorkerk
Juliana van Stolberglaan 154
Den Haag
Toon op kaart
Routebeschrijving

Christus Triumfatorkerk,
Juliana van Stolberglaan

Start routbeschrijving

Afdeling Den Haag

Bijeenkomsten

In de maanden september t/m mei zijn er op de 2e, 4e en eventueel 5e maandag bijeen­komsten. Een enkele keer wordt hier van afgeweken.

De bijeenkomsten vinden plaats in de grote zaal van de Christus Triumfator­kerk, Juliana van Stolberglaan 154 te Den Haag. De zaal is geopend vanaf 19.00 uur, het programma begint altijd om 19.45 uur en eindigt omstreeks 22.30 uur. Te laat komen of te vroeg weggaan wordt door velen als storend ervaren. Je wordt dus dringend verzocht tijdig aanwezig te zijn. Roken in het gebouw is niet toegestaan.

Ter dekking van de zaalhuur en overige kosten bedraagt de entreeprijs € 3,50 voor leden en € 4,00 voor niet-leden.

Bereikbaarheid

Vanaf station Den Haag Centraal of station Laan van NOI:

  • HTMbuzz: buslijn 23, halte Juliana van Stolberglaan
  • HTMbuzz: buslijn 24, halte Laan van NOI
  • ConneXXion: buslijn 43, halte Laan van NOI
  • HTM: tramlijnen 2 en 6, halte Oostinje
  • RandstadRail: Station Laan van NOI, 8 minuten lopen

De Christus Triumfatorkerk ligt tegenover de haltes van de HTM-lijnen 2, 6 en 23.

Parkeren is in de omliggende straten gratis.

Lees meer

Agenda

Lees meer

Nieuws uit de afdeling

Van het bestuur

Ook nu weer hebben wij geprobeerd voldoende afwisseling te brengen in de presentaties met uiteenlopende onderwerpen. De sfeer tijdens de bijeenkomsten is altijd gezellig en biedt een prima mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en contact te onderhouden met andere belangstellenden. Het gemiddelde aantal bezoekers ligt iets boven de 50 en daar zijn we als bestuur erg blij mee. Natuurlijk kunt u ook individueel genieten van het programma en van een kopje koffie of thee, fris, bier of wijn in de pauze.

Ook in het komende seizoen bent u weer van harte welkom om onze bijeenkomsten te bezoeken! Natuurlijk mag u altijd iemand meebrengen van buiten de NVBS als die een keer een bijeenkomst wil bijwonen. Vanaf 19.00 uur bent u welkom in onze zaal.

En tot slot: wij staan altijd open voor suggesties of nieuwe programma’s. Als u zelf iets zou willen presenteren kan dat natuurlijk. Laat het ons weten! En als u een hele avond te lang vindt, dan is de varia-avond, eind december, wellicht een mogelijkheid voor een korte presentatie of om het eens te proberen. Samen maken wij er iets moois van!

Afdeling Den Haag, tweemaal 60 jaar…

Maandag 13 mei 2019. Het was weer feest bij de afdeling Den Haag. Niet vanwege een presentator die er een dolle boel van maakte, niet bij het binnenhalen van de duizendste bezoeker van het jaar, nee dat niet, maar wél vanwege het kunnen huldigen van twee van onze verenigingsleden die al 60 jaar of zelfs langer onafgebroken aan de NVBS verbonden zijn. Lees verder.

NVBS Den Haag verwelkomt de 1000e bezoeker van 2018!

Maandag 10 december 2018. Na twee opeenvolgende jaren – in 2016 en daarna in 2017 – ‘verwend’ te zijn geweest met het kunnen begroeten van de 1000e bezoeker van onze afdelingsavonden, smaakte dat natuurlijk naar meer. Lees verder.

Lees meer