Bezoek onze bijeenkomsten
Zaal: Christus Triumfatorkerk
Juliana van Stolberglaan 154
Den Haag
Toon op kaart
Routebeschrijving

Christus Triumfatorkerk,
Juliana van Stolberglaan

Start routbeschrijving

Afdeling Den Haag

Bijeenkomsten

In de maanden september t/m mei zijn er op de 2e, 4e en eventueel 5e maandag bijeenkomsten in de grote zaal van de Christus Triumfator­kerk, Juliana van Stolberglaan 154 te Den Haag.

De zaal is geopend vanaf 19.00 uur, het programma begint altijd om 19.45 uur en eindigt omstreeks 22.30 uur. Te laat komen of te vroeg weggaan wordt door velen als storend ervaren. Je wordt dus dringend verzocht tijdig aanwezig te zijn. Roken in het gebouw is niet toegestaan.

Ter dekking van de zaalhuur en overige kosten bedraagt de entreeprijs € 3,50 voor leden en € 4,00 voor niet-leden.

Bereikbaarheid

Vanaf station Den Haag Centraal of station Laan van NOI:

  • HTMbuzz: buslijn 23, halte Juliana van Stolberglaan
  • HTMbuzz: buslijn 24, halte Laan van NOI
  • ConneXXion: buslijn 43, halte Laan van NOI
  • HTM: tramlijnen 2 en 6, halte Oostinje
  • RandstadRail: Station Laan van NOI, 8 minuten lopen

De Christus Triumfatorkerk ligt tegenover de haltes van de HTM-lijnen 2, 6 en 23.

Parkeren is in de omliggende straten gratis.

Lees meer

Agenda

Lees meer

Nieuws uit de afdeling

Van het bestuur

Net als in voorgaande seizoenen proberen wij voor het najaar van 2019 weer de nodige variatie aan programma’s te bieden, met hopelijk voor elk wat wils.

Het aantal bezoekers van onze programma’s ligt gemiddeld op iets meer dan 50 per avond. Het totale aantal bezoekers in een jaar ligt al een paar jaar op meer dan 1.000. We zijn daar best een beetje trots op en we hopen natuurlijk dat we dit vast kunnen houden. Dat zal vooral ook aan u liggen, als vaste of incidentele bezoeker. Wij zijn altijd weer blij als u er bent!

Daarbij zullen we steeds proberen om u niet alleen een interessant programma te bieden, maar er ook voor te zorgen dat u elkaar in een prettige sfeer kunt ontmoeten en contact kunt onderhouden met andere belangstellenden. Wij nodigen u daarom weer van harte uit om onze bijeenkomsten te bezoeken! Natuurlijk mag u ook iemand meebrengen die een keer een bijeenkomst wil bijwonen. Misschien is de varia-avond eind december 2019 daarvoor wel heel erg geschikt.

En tot slot: als u zelf eens iets wilt presenteren of suggesties hebt, laat het gerust weten. Samen met u maken wij er iets moois van.

Afdeling Den Haag, tweemaal 60 jaar…

Maandag 13 mei 2019. Het was weer feest bij de afdeling Den Haag. Niet vanwege een presentator die er een dolle boel van maakte, niet bij het binnenhalen van de duizendste bezoeker van het jaar, nee dat niet, maar wél vanwege het kunnen huldigen van twee van onze verenigingsleden die al 60 jaar of zelfs langer onafgebroken aan de NVBS verbonden zijn. Lees verder.

NVBS Den Haag verwelkomt de 1000e bezoeker van 2018!

Maandag 10 december 2018. Na twee opeenvolgende jaren – in 2016 en daarna in 2017 – ‘verwend’ te zijn geweest met het kunnen begroeten van de 1000e bezoeker van onze afdelingsavonden, smaakte dat natuurlijk naar meer. Lees verder.

Lees meer