Word reisleider bij de Stichting NVBS-Excursies

Word reisleider bij de Stichting NVBS-Excursies

De Stichting NVBS-Excursies zoekt een enthousiaste reisleider voor spoorse dag- en meerdaagse excursies in binnen- en buitenland.

Wat verwachten we een reisleider?

  • je vindt reizen per tram en trein heel leuk;
  • je bent servicebewust, stressbestendig en zelfstandig;
  • je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Hoe werkt het SNE-team?

Het team bestaat uit zeven vrijwilligers, die jaarlijks een zestal dagexcursies en tot vier meerdaagse reizen organiseren. De organisatie begint met het aandragen van excursie/reis-voorstellen, waarna we als team een keuze voor het jaarprogramma maken en de excursies/reizen over de reisleiders verdelen. De reisleider werkt daarna de details van de reis (route, treinenreservering, hotelovernachting enz.) uit. Onze reizen kenmerken zich door het feit dat de verplaatsingen zoveel mogelijk per trein plaatsvinden en dat er daarnaast bijzondere trein- en tramexcursies inbegrepen zijn. Bij de voorbereidingen behoort verder het maken van een begroting, de aankondiging voor Op de Rails en de website en bij meerdaagse reizen het programmaboekje voor de deelnemers. De reisleider begeleidt zelf de door hem georganiseerde reis en is dus het aanspreekpunt voor de deelnemers. Voor het verwerken van de deelnemersadministratie en de financiën heeft de SNE een secretaris en een penningmeester.

Reageren

Ben jij de enthousiaste en reislustige persoon die het leuk vindt om dagexcursies en/of meerdaagse reizen te organiseren voor groepen van 30 tot 300 NVBS’ers? We zijn benieuwd naar je plannen en ideeën. En we gooien je niet in het diepe, je draait eerst mee met een ervaren collega. Lijkt het je wat, stuur dan een korte mail met je gegevens en een motivatie naar geert.gorissen@nvbs.com.

Organisatie

Contactpersoon