Verre Reis 2014 infomiddag

Elektrisch treinstel TEMU 1000 in Ilan (Taiwan), 17 november 2007. Foto: Wikipedia.

VL80 met reizigerstrein op 8 juli 2007 in Almaty. Foto: Ivan Safan Abrams op Flickr.

Verre Reis 2014 infomiddag

De Stichting NVBS-Excursies heeft het voornemen om in oktober 2014 een Verre Reis te organiseren. Om de belangstelling te peilen voor een drieweekse reis met een geschatte reissom van € 4800, vindt op zaterdag 18 januari tussen 12.00 en 14.00 uur een informatiebijeenkomst plaats. Hier worden twee globale reisprogramma’s gepresenteerd: een reis naar Centraal-Azië (Kazachstan en Oezbekistan) en een naar Oost-Azië (Zuid-Korea en Taiwan). Aanwezigen kunnen vragen stellen en suggesties doen en bovenal hun voorkeur voor een reis uitspreken. Op basis van de getoonde belangstelling zal het bestuur van de SNE op een later tijdstip een keuze maken.

Deelname aan de informatiebijeenkomst – die bedoeld is voor serieus belangstellenden – is gratis, echter alleen na voorafgaande aanmelding. Kondig uw komst dus aan door voor 5 januari een mail te sturen naar verrereis@nvbs.com of een briefkaart naar SNE Verre Reis, Keizerstraat 68, 2801 NM in Gouda. De informatiebijeenkomst vindt plaats bij ‘Ambiance Houtrust’, Heideweg 23 in Hooglanderveen op zeven minuten gaans van station Amersfoort Vathorst.

Mocht u op 18 januari verhinderd zijn en wel belangstelling hebben, vraag dan reisinformatie via bovenstaand (mail)adres op. U krijgt deze dan direct na de bijeenkomst toegestuurd.

Organisatie

informatiebijeenkomst

18 januari 2014

Prijzen

gratis

Aanmelding

tot 4 januari 2014

AANMELDING GESLOTEN

Contactpersoon