Themamiddag Excursies in NVBS-Centraal

‘Op naar NVBS Centraal voor reissuggesties en inspiratie’.

Themamiddag Excursies in NVBS-Centraal

29 november 2014

Een uitgelezen mogelijkheid om de spoor- en tramhobby met gelijkgestemden te beleven is het deelnemen aan reizen en excursies. Binnen de NVBS is hiervoor de Stichting NVBS-Excursies in het leven geroepen. Maar hoe komt nu een reis tot stand, wat kost het huren van een trein en wat zijn de reisbestemmingen voor 2015? Deze en andere vragen worden beantwoord op zaterdag 29 november in NVBS Centraal in Amersfoort tijdens de themamiddag Excursies.

Tussen 12.30 uur en 15.15 uur hebben we een interessant en interactief programma in petto. De middag is opgedeeld in drie presentaties van elk drie kwartier. Na de aftrap om 12.30 uur zullen we toelichten hoe het SNE-bestuur de reisdoelen bepaalt, wat er allemaal aan voorbereidingen komt kijken, hoe de excursieprijs tot stand komt en wat er verder nodig is voordat trein, tram of bus in beweging komt. Vervolgens zullen we om 13.30 uur onze plannen voor 2015 toelichten. De conceptprogramma’s van de Winterreis, de Zomerreis en de Flexreis zullen worden doorgenomen en we geven inzicht in de voorziene dagexcursies. In de traditie van sommige reünies sluiten we de dag tussen 14.30 en 15.15 uur af met een heuse excursiequiz. Uiteraard zijn leuke, reisgerelateerde prijzen te winnen!

Tussen de bedrijven door en na afloop staat het voltallige SNE-bestuur paraat om alle vragen te beantwoorden en van gedachten te wisselen over jouw wensen voor toekomstige excursies en reizen. Uiteraard kun je dan ook met (toekomstige) reisgenoten spreken en ervaringen uitwisselen. Deze middag zijn de winkel en de bibliotheek ook geopend, zodat je direct op zoek kunt naar boeken en dvd’s betreffende onze bestemmingen van 2015. Of heb je nog een naslagwerk nodig ter voorbereiding op de excursiequiz?

Deze middag is niet alleen voor onze vaste klanten, maar voor alle leden die wel zin hebben om eens met ons op reis te gaan. Nog geen NVBS-lid, maar wel geïnteresseerd in onze excursies en reizen? Je bent welkom en kunt meteen ervaren wat voor voordelen het NVBS-lidmaatschap biedt. Ter vergroting van de gezelligheid voorzien we iedereen graag van koffie, thee of frisdrank en een hapje.

Noteer 29 november dus in je agenda en kom de SNE – the rail way to travel – in Amersfoort ervaren.

Organisatie

Reisdatum

29 november 2014

Aanmelding

tot 0 0

AANMELDING GESLOTEN