Rondrit PCC 1022 Den Haag

OdR Jubileumrit met Haagse PCC 1000 op 15 maart 2014

Rondrit PCC 1022 Den Haag (Volgeboekt)

In maart zal de duizendste uitgave van het NVBS-maandblad Op de Rails verschijnen. Uiteraard willen we dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan en het graag met onze lezers vieren. Op 15 maart gaan we op pad met een 1000. Dit wordt PCC 1022 van het Haags Openbaar Vervoer Museum, waarmee een vier uur duren de rondrit kris-kras over het HTM-net wordt gemaakt.
Welke lijnen we gaan berijden is een verrassing, maar zeker is wel dat onze jubileumtram ook de route van lijn 16 naar Wateringen neemt. Dit was de laatste lijn waar de PCC’s van de HTM regulier dienst deden. Onderweg stopt onze tram een aantal keer op uitgekiende plaatsen voor het maken van foto’s.

Het vertrek zal ongeveer 11 uur zijn en als beginpunt is station Hollands Spoor voorzien. Dit kan als gevolg van werkzaamheden nog veranderen, maar de Op de Rails-jubileum-tram zal in ieder geval vertrekken van een punt dat makkelijk met het openbaar vervoer is te bereiken.

De ritprijs is 35 euro; deelnemers tot en met dertig jaar betalen 29,95 euro. Aanmelden is mogelijk door een e-mail te sturen naar opderails-facebook@nvbs.com; u ontvangt dan zo spoedig mogelijk nadere informatie over de betaling en verdere details over de rit.

Organisatie

Reisdatum

15 maart 2014

Prijzen

€ 29,95 – € 35

Aanmelding

tot 0 0

Contactpersoon