Railpuzzelrit

Wat is de route van de Railpuzzelrit. Kom er maar eens achter op 12 november. Foto: Rob Zoomer.

Een Hondekop? Achter tralies? Ontdek op 12 november hoe het allemaal zit. Foto: Rob Zoomer.

Railpuzzelrit

Laat het op 12 november 2017 buiten maar lekker waaien en regenen want in de trein en op stations wordt door jong en oud gestreden om de eer. Wie wordt de eerste Railpuzzelkampioen?

De railpuzzelrit is een nieuwe formule van de SNE, die speciaal bedoeld is voor kinderen! Dus voor oma’s en opa’s, moeders en vaders en iedereen die een kind kent dat graag op een spoors avontuur gaat geldt: schrijf het kind in en ga zelf ook mee.

De activiteit start om 10.30 uur op Utrecht Centraal. Via een startpuzzel moeten de kinderen uitvinden welke trein ze als eerste nemen. Eenmaal via geheime routes onderweg wordt er volop gepuzzeld. Ook op diverse stations die worden aangedaan moet worden gespeurd. De deelnemers komen uiteindelijk in het Spoorwegmuseum aan waar het laatste deel van de puzzel moet worden opgelost. Tijdens een gezellige afsluiting worden de winnaars bekend gemaakt en worden de prijzen uitgereikt. Met de reguliere pendeltrein van het Spoorwegmuseum is iedereen rond 18.00 uur weer terug op Utrecht Centraal.

Praktische informatie en aanmelding

De puzzelrit is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 9 tot 15 jaar onder begeleiding van een of meerdere volwassenen. Door sponsering van de NS, het Spoorwegmuseum en de SNE bedraagt de excursieprijs slechts € 16 voor leden en niet-leden, dit is inclusief een NS-dagkaart en een drankje tijdens de afsluiting in het Spoorwegmuseum. Aanmelden is mogelijk via de SNE-Reiswinkel. Klik hier om te boeken. Uw betaling dient uiterlijk op 25 oktober 2017 te zijn bijgeschreven. Het minimumaantal deelnemers bedraagt 20, het maximum 100. Aanmelders ontvangen in de week van 1 november bericht. Contactpersoon is Rob Zoomer.

Filmpje

Voor de Railpuzzelrit is een kleine animatie gemaakt, speciaal voor kinderen. Klik hier om deze te bekijken.

Organisatie

Reisdatum

12 november 2017

Prijzen

leden en niet-leden: € 16

Aanmelding

tot 25 oktober 2017

AANMELDING GESLOTEN

Aantal deelnemers

20 – 100

Contactpersoon