Railpuzzelrit

Een van de deelnemers aan de Railpuzzelrit van 2017 probeert in NVBS Centraal het bloktoestel te doorgronden. Dat valt nog niet mee. Foto: Sjoerd Bekhof.

Railpuzzelrit

Ook dit najaar wordt er weer een Railpuzzelrit georganiseerd. Voor de deelnemende kinderen en de aanwezige volwassenen was het in 2017 namelijk een geweldige dag waar iedereen met veel plezier en zeer fanatiek aan heeft meegedaan. De Railpuzzelrit is speciaal bedoeld voor kinderen maar dit jaar wordt er een beroep gedaan op het teamwork van kinderen en volwassenen, dus ook die moeten aan de bak! Oma’s en opa’s, moeders en vaders en iedereen die een kind kent dat graag op avontuur gaat: vorm een team (maximaal 4 personen) en schrijf in. In de trein, op stations en in NVBS Centraal wordt door jong en oud gestreden om de eer. Welk team wordt Railpuzzelkampioen?

De puzzelrit vindt plaats op zondag 18 november 2018 en start rond 10.30 uur in Utrecht Centraal. Hier ontvangen de deelnemers de puzzelboekjes en krijgen ze de tot dan geheime bestemmingen te horen. In de trein, op de stations en in NVBS Centraal moet iedereen aan de slag. De deelnemers komen uiteindelijk in het Spoorwegmuseum aan waar het laatste deel van de puzzel plaatsvindt. Hier wordt ook de winnaar bekend gemaakt. Met de reguliere pendeltrein is iedereen aan het einde van de middag weer terug op Utrecht Centraal. NS, het Spoorwegmuseum en de SNE sponsoren de excursieformule waardoor de kosten (voor leden en niet-leden) slechts € 17,50 per persoon bedragen, heen- en terugreis van elk station in Nederland inbegrepen!

Filmpje
Voor de Railpuzzelrit is een filmpje gemaakt, speciaal bestemd voor kinderen.

Praktische informatie en aanmelding
De puzzelrit is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 9 tot 15 jaar onder begeleiding van een of meerdere volwassenen. Aanmelden is mogelijk via de SNE-reiswinkel.

Organisatie

Reisdatum

18 november 2018

Prijzen

Leden en niet-leden: € 17,50 per persoon

Aanmelding

tot 26 oktober 2018

AANMELDING GESLOTEN

Aantal deelnemers

geen minimum- of maximumaantal deelnemers

Contactpersoon