Modelbouwavond

Weer een traditie die in ere gehouden moet worden. Deze keer wordt de modelbaan van de Spoorgroep Noord Holland Noord opgesteld bij de Modelbouwvereniging Waterland, Trimpad 8, in Purmerend. Hier heeft ’onze’ modelbaan gezelschap van de H0 baan. Er is een sectie 2-rail gelijkstroom en een aparte sectie 3-rail wisselstroom. Het is waarschijnlijk niet mogelijk de N-spoor modulebaan te gebruiken omdat deze het weekeinde daarop naar een beurs gaat en daarom reisvaardig gemaakt wordt.
Om een het rijden van treinen uit diverse landen en diverse episodes te vangen in een model dienstregeling is het fijn om van te voren te weten welke treinen u gaat meenemen om te laten rijden.
Om de Modelvereniging Waterland Purmerend te leren kennen kunt u kijken op: http://www.rc-mvw.nl

U komt er met de trein vanaf het station Purmerend Overwhere. Naar het verenigingsgebouw is het ongeveer 10 minuten lopen. Vanuit de richting Hoorn komende de overweg oversteken, direct linksaf en daarna parallel aan spoorbaan het fietspad volgen langs de huisartsenpost, bruggetje over, linksaf en daarna rechtsaf Stekeldijk na een paar honderd meter linksaf Trimpad op en bij bord ’P’ rechtsaf.
Er is voldoende parkeerruimte aanwezig voor eigen vervoer.