Mijn Internetalbum, het vervolg

door Hans Altena en Hans Elzinga

De presentatie “Mijn Internetalbum” van December 2015 verdient een vervolg. Iedereen was geïnteresseerd en enthousiast omdat de presentatoren de diverse interessegebieden uitstekend hadden gegroepeerd, uitgediept en soms met humor presenteerden. De beelden en bijgehorende omschrijving waren voor menigeen verrassend nieuw.
Dat de internetbron onuitputtelijk is blijkt wel uit het feit dat van de gegroepeerde interessegebieden maar een handje vol zijn behandeld en dat er dus nog vele over zijn die ontsloten dienen te worden.
Wat valt er allemaal nog te zien ? Zo zou dat kunnen zijn, Duitse kreisbahnen, de FS toen en nu, vreemde voertuigen op het spoor, sfeerbeelden, PCC’s in Amerika in de jaren 50 en 60, British Railways in de jaren 60, Portugese stoom of misschien kleurenbeelden van Walter Hollnagel of…. ? De zaal bepaald voor één deel van de avond weer wat er vertoond zal gaan worden. Dit beloofd een bijzondere avond te worden waarbij het scala aan platen zo bijzonder, leuk of historisch gezien interessant is, dat u op deze avond wederom zult genieten van de vondsten van de presentatoren. Een avond uit de nieuwe digitale wereld dus, waar u ook na deze avond nog lang van na kunt genieten. Komt dat zien !

(McKeen motorwagen, verzameling Hans Altena)