Lunchrit met het Panorama Rail Restaurant

Locs 1252 en 1215 in Blerick, 17 maart 2016. Foto: Han Duijve.

Lunchrit met het Panorama Rail Restaurant

Het Panorama Rail Restaurant is een smaakvolle belevenis op het spoor. Normaal kunt u in deze trein alleen dineren, maar speciaal voor de NVBS organiseert de Stichting NVBS-Excursies op zaterdag 4 juni 2016 een lunchrit. De trein, getrokken door een locomotief serie 1200, zal om ongeveer 11.00 uur vertrekken uit Amersfoort en daar vier uur later weer eindigen. Tijdens de rit wordt een driegangenlunch geserveerd, bestaande uit soep, luxe broodjes en koffie/thee met iets lekkers. De route van de trein wijkt af van het gebruikelijke ‘rondje Randstad’ en er worden enkele fotostops aan het perron georganiseerd.

Er zijn twee deelnamevarianten:
• variant 1: de gehele rit in een VIP-Class restauratierijtuig voor € 65 per persoon
• variant 2: één helft van de rit in het Panorama Class uitzichtrijtuig en één helft in een VIP-Class restauratierijtuig voor € 85 per persoon
Niet-leden betalen voor beide varianten € 22 extra.

Het maximumaantal deelnemers bedraagt 100, leden hebben voorrang bij overtekening. Het aantal plaatsen voor variant 2 is beperkt, hiervoor geldt de volgorde van aanmelding. Inschrijvers ontvangen in de tweede helft van mei bericht. De contactpersoon voor deze excursie is Han Duijve.

Aanmelden
Aanmelding en betaling is mogelijk via de SNE-Reiswinkel.

Organisatie

Reisdatum

4 juni 2016

Prijzen

€ 65 tot € 107

Aanmelding

tot 1 mei 2016

AANMELDING GESLOTEN

Aantal deelnemers

Maximaal 100

Contactpersoon