Koningsdagrit 2014

Veolia diesel-GTW

Koningsdagrit 2014: Rondje Zuid-Limburg met Veolia

Minimum-aantal deelnemers bereikt, rit gaat door.

De eerste Koningsdagrit van de Stichting NVBS Excursies (SNE) op zaterdag 26 april wordt een bijzondere. We gunnen de GTW-diesels van Veolia ook een dagje uit en nemen twee treinstellen mee voor een rondje door Zuid-Limburg. Op het programma staan de goederenlijn Sittard – Born, het raccordement Maastricht Beatrixhaven (het wordt de eerste excursietrein ooit die deze havenlijn bezoekt) en de Miljoenenlijn van de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij die tussen Schin op Geul en Kerkrade wordt bereden. Op al deze baanvakken worden fotostops georganiseerd.
De excursie begint rond 10.15 uur en eindigt om ongeveer 18.15 uur in Venlo; ’s ochtends kan ook ingestapt worden in Roermond, terwijl de rit ook in Sittard of Roermond kan worden beëindigd.

De lage prijs maakt de excursie extra aantrekkelijk en we verwachten dan ook veel belangstelling! Leden betalen slechts € 30 (code ‘KON’), niet-leden € 40 (‘KONNL’), terwijl jongere leden tot en met 25 jaar (‘KON-J’) voor € 20 meereizen.
Deelname is mogelijk door het overmaken van de deelnemersbijdrage vóór 31 maart op bankrekening NL29 INGB 0000 6366 91 van de Stichting NVBS-Excursies te Hoofddorp onder vermelding van de betreffende code, het NVBS-lidmaatschapsnummer, postcode en huisnummer. Bij onvoldoende invulruimte kunt u ook een mail sturen naar sne@nvbs.com. Het minimumaantal deelnemers is honderd, het maximum 220. Bij overtekening hebben leden voorrang. Contactpersoon is Han Duijve. De deelnemersbrieven zullen in de week van 14 april worden verstuurd.

Organisatie

Reisdatum

26 april 2014

Prijzen

€ 20 – € 40

Aanmelding

tot 31 0

AANMELDING GESLOTEN

Aantal deelnemers

100 – 220

Contactpersoon