Flexreis München

INSCHRIJVING GESLOTEN

Aan het einde van de zomer staat weer een Flexreis op het programma volgens de bekende formule, waarbij een excursiedag wordt afgewisseld met een dag vrijaf. Het decor van deze 10-daagse reis is München: de Beierse hoofdstad met bijna 1½ miljoen inwoners, bekend van de Marienplatz, de Frauenkirche, de Peterskirche en de zomerkastelen van de Beierse vorsten. Voor railliefhebbers spreken het immense kopstation, de 13 tram- en de 8 metrolijnen misschien meer tot de verbeelding. Ook in de omgeving is genoeg te doen: de Alpen liggen binnen handbereik en met een BayernTicket kan de grote deelstaat goedkoop worden bereisd op de vier vrije dagen. Eén hotel op loopafstand van het Hauptbahnhof maakt tussentijds gesleep met koffers overbodig.

De heenreis vindt plaats op vrijdag 30 augustus (Amsterdam Centraal vertrek 10.38 uur) en voert met één overstap in Düsseldorf naar München. De terugreis op zondag 8 september geschiedt op dezelfde wijze (Amsterdam Centraal aankomst 17.30 uur). Er wordt gereisd op een 3-daagse Interrail Global Pass, op de vrije dagen moet zelf voor het vervoer worden gezorgd. Op de eerste zaterdag wordt een tramexcursie door München georganiseerd, zodat je meteen kennis kunt maken met de stad. Verder staan in groepsverband excursies op het programma op de Ilztalbahn (Passau-Freyung) en op de Chiemgauer Lokalbahn (Endorf – Obing) waar in beide gevallen een railbus wordt gehuurd. Stoom zwaait de scepter op de metersporige Achenseebahn in Oostenrijk, waar een retourrit per dienstregelingtrein (tandrad) wordt gecombineerd met een rondvaart op het gelijknamige meer.

In het arrangement is begrepen de treinreis van Nederland naar München en terug, de vermelde excursies, verblijf in een driesterrenhotel op basis van logies en ontbijt, drie diners, deelname aan het SNE-annuleringsfonds en een gezellige reünie. De reissom bedraagt per persoon voor leden van de NVBS op basis van een gedeelde tweepersoonskamer € 1075 (code 1907A), bij boeking van een eenpersoonskamer € 1400 (1907B). Niet-leden betalen € 1150 (1907C) voor een gedeelde tweepersoonskamer, respectievelijk € 1525 (1907D) voor een eenpersoonskamer. Het minimumaantal deelnemers bedraagt 35, het maximum 55. Bij overtekening van de excursie geldt de volgorde van aanmelding voor het toewijzen van de beschikbare plaatsen. De deelnemers ontvangen medio juli een bevestiging van de inschrijving.

Brochure
Voor deze reis is een handzame brochure beschikbaar met het dag-tot-dagprogramma. Handig om af te drukken of om naar vrienden en familie te sturen.

Brochure Flexreis München

Aanmelding
Je kunt je niet meer aanmelden via de SNE-reiswinkel. Aanmelding was mogelijk via de website tot 30 juni 2019, snel boeken voorkwam teleurstelling.

Stichting Garantiefonds Reisgelden
Stichting NVBS-Excursies (KvK 41159980) is aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.