Flexreis 2012: naar Neurenberg

Museumtrein van de Wanderbahn in het Regental. Foto: internet.

Würzburg Schoppen-expres.

Motorrijtuigen van de Waldbahn in Zwiesel.

Dubbelstation Bayerisch Eisenstein/Zelezná Ruda op de Duits-Tsjechische grens.

Reislinks:

Flexreis 2012: naar Neurenberg

De zevende flexreis die de SNE organiseert, is ditmaal weer een 10-daagse reis. Reisdoel is de Duitse stad Neurenberg, een prima uitvalsbasis voor diverse bestemmingen in Beieren en Bohemen (Tsjechië). In de stad zelf bevindt zich het DB-Spoorwegmuseum en in de wijde omgeving bevinden zich meerdere museumlijnen. Mogelijkheden te over om de vier vrije dagen, die deel uit maken van de Flexreisformule, op uw eigen wijze in te vullen.

In groepsverband staan op het programma:

  • Rit per extra dieseltrein van de Wanderbahn van Gotteszell naar Viechtach en terug door het schitterende Regental;
  • Bezoek aan de Dampfbahn Fränkische Schweiz met rit per reguliere stoomtrein van Ebermannstadt naar Behringersmühle en terug;
  • Rondrit per historische tram door Neurenberg met bezoek aan het museumdepot;
  • Rondrit per historische tram door Würzburg.

De heenreis is op donderdag 23 augustus, de terugreis op zaterdag 1 september 2012.

Voor deelnemers met een gedeelde 2-persoonskamer bedraagt de reissom € 925 (reiscode Flx7-2), deelnemers die de voorkeur geven aan een 1-persoonskamer betalen € 1130 (reiscode Flx7-1). Voor introducés geldt in beide gevallen een toeslag van € 50. In de reissom is begrepen de treinreis van Arnhem naar Neurenberg en terug, verblijf in een driesterrenhotel in het centrum van Neurenberg, met de Altstadt op loopafstand, en de genoemde activiteiten in groepsverband. Op de dag van aankomst in Neurenberg en op de dagen dat er een programma in groepsverband is, wordt er ook gezamenlijk in het hotel gedineerd.

Aanmelding voor deze reis is mogelijk door vóór 15 juli 2012 de reissom over te maken op ING-rekening 636691 van de Stichting NVBS-Excursies te Hoofddorp met vermelding van de reiscode en uw lidmaatschapsnummer. Bij introducés en bij gebruik van elektronisch bankieren volledige naam en adres vermelden. Reisleider is Pleun Benard. Deelnemers ontvangen medio augustus een bevestiging van hun inschrijving.

Reisperiode

23 augustus t/m 1 september 2012

Prijzen

Gedeelde tweepersoonskamer € 925
Eenpersoonskamer € 1130
Introductietoeslag € 50

Aanmeldingstermijn

tot 15 juli 2012

AANMELDING GESLOTEN

Contactpersoon