Excursie Onderhoudsbedrijf Onnen

Kijkje in de werkplaats Onnen tijdens een open dag. Foto: msc-emmen.

Excursie Onderhoudsbedrijf Onnen

Altijd al eens een kijkje willen nemen in een treinwerkplaats? Dat kan met de app van Nedtrain. Op zaterdag 10 augustus 2013 kan dat ook in het echt met de Stichting NVBS-Excursies die het Onderhoudsbedrijf Onnen gaat bezoeken. In Onnen, een van de 35 locaties van NedTrain, verzorgt men het onderhoud aan de twee grootste materieelseries van NS, het intercitymaterieel ICM en VIRM. De excursie begint om 10.30 uur op het station van Groningen. Een bus zal de deelnemers naar het onderhoudsbedrijf brengen.
Na een inleiding over de onderhoudswerkzaamheden die worden verricht, is er de mogelijkheid om de moderne outillage zoals de aardwind en de tandemkuilwielenbank te aanschouwen. Na de ongeveer 2,5 uur durende rondleiding gaat de bus weer terug naar Groningen.

Aanmelden kan door voor 1 juli € 7,50 over te maken op bankrekening 636691 van de Stichting NVBS-Excursies te Hoofddorp o.v.v. Onnen, uw lidmaatschapsnummer en e-mail-adres. Voor niet-leden is de excursieprijs € 12,50. Bij onvoldoende invulruimte kunt u een mailtje sturen aan

Organisatie

Reisdatum

10 augustus 2013

Start- en eindpunt

Groningen

Prijzen

€ 7,50 voor leden
€ 12,50 voor niet-leden

Aanmelding

tot 1 0

Aanmelding

vóór 1 juli 2013

AANMELDING GESLOTEN

Aantal deelnemers

55

Bijzonderheden

bij overtekening hebben leden voorrang

Contactpersoon