Beeldpresentatie 25 jaar SNE

Het valt ons zwaar om geen reizen en excursies aan te kunnen bieden, maar natuurlijk wordt ook de Stichting NVBS-Excursies geconfronteerd met de corona-pandemie en is onze activiteitenkalender tot nader bericht leeg.

Helemaal leeg? Nou, niet helemaal want als doekje voor het bloeden organiseren we op vrijdag 19 februari 2021 tussen 20.00 en 21.00 uur een digitale bijeenkomst, waarbij op een niet-alledaagse manier wordt teruggeblikt op 25 jaar excursies onder de vlag van de SNE. Voor deze digitale bijeenkomst maken we gebruik maken van Zoom Videoconferencing. Wil je daar bij zijn, stuur dan uiterlijk 15 februari een mail naar sne-aanmeldingen@nvbs.com met als onderwerp ‘Bijwonen presentatie 19 februari’. Je ontvangt dan uiterlijk 17 februari een link, waarmee je kunt deelnemen. Een licentie of een installatie van Zoom is niet nodig. Gebruik van camera en microfoon maakt het ons mogelijk de winnaars van de fotowedstrijd in het zonnetje te zetten, maar ook zonder die hulpmiddelen ben je van harte welkom. De beeldpresentatie verschijnt na 19 februari ook op de website www.nvbs.com. Zij die de ‘uitzending’ gemist hebben, kunnen dus op een later moment alsnog kijken.

Zo’n twintig reisdeelnemers hebben gereageerd op ons verzoek om digitale beelden van excursies in te sturen en dat heeft fraaie en verrassende inzendingen opgeleverd. Onderstaand een kleine collage, waarbij de thema’s spiegelbeeld, bruggen en viaducten, doorkijkje, nostalgie, klassieke beveiliging, winter, bijvangst en hinderlijk in beeld worden gevisualiseerd. Meer van dit alles? Geef je op en dan zien we elkaar op 19 februari.

Spiegelbeeld – Paul Muré

Bruggen en viaducten – Conny Tapking

Doorkijkje – Jan van der Putten

Nostalgie – Rob Zoomer

Klassieke beveiliging – Rob Schot

Winter – Ronald Bokhove

Bijvangst – Jan Haasdijk

Hinderlijk in beeld – Geert Gorissen