Agenda

Mutaties doorgeven via¬†agenda@nvbs.com. Activiteiten uit het verleden staan in het agenda-archief. Zie verder ook onze railtips.

Bekijk in lijstweergaveBekijk in grid weergaveBekijk in opsomming weergave
27
apr

Met de rode en gele duivel naar Medemblik

SNE excursies & reizen

Op zaterdag 27 april gaan we met plan U 151 van Amersfoort naar Medemblik en terug. Op het traject van de SHM zijn niet alleen stoomtreinen te vinden, maar ook het rode zusterstel 115. Er worden hier fotostops georganiseerd. Ga mee met de Koningsdagrit.

Lees verder
10
mei

Verre reis Japan

SNE meerdaagse reizen

Tussen 10 mei en 2 juni 2024 staat Japan op de kalender. De Verre Reis brengt de deelnemers naar het land van de rijzende zon, waar op spoorgebied alles te beleven is. Treinen en trams in vele soorten en maten, toeristische trekpleisters, oosterse cultuur en een heerlijke keuken. Zorg dat je dit niet mist.

Lees verder
17
jun

Flexreis Liverpool

SNE excursies & reizen

Tussen 17 en 25 juni gaan we naar Liverpool. Op vier dagen zijn er excursies: naar de Llangollen Railway, de East Lancashire Railway, de tram in Blackpool en een stoomrit naar en van Carlisle. Drie dagen zijn ter vrije besteding. Gelukkig is er in Liverpool en in de regio van alles te zien. Twijfel niet, ga mee.

Lees verder
19
jun

Flexreis Liverpool (reis B)

SNE excursies & reizen

Tussen 19 en 27 juni 2024 vindt – vanwege grote belangstelling – een tweede Flexreis naar Liverpool plaats. Op het programma staan een bezoek aan de tram van Blackpool, twee museumlijnen en een stoomrit over de Settle-and-Carlisle-Railway.

Lees verder