Agenda

Mutaties doorgeven via agenda@nvbs.com. Activiteiten uit het verleden staan in het agenda-archief. Zie verder ook onze railtips.

Bekijk in lijstweergaveBekijk in grid weergaveBekijk in opsomming weergave
01
sep

Van de poesta naar de Adria

SNE meerdaagse reizen

In de eerste helft van september staat een Treinvakantiereis naar Midden-Europa op het programma met als zwaartepunten Hongarije en Kroatië. Venetië vormt de kers op de taart. Een reis met een Taigatrommel, een bosspoorlijn en een tramexcursie in Szeged. Hoe meer zielen, hoe meer excursies. Ga mee!

Lees verder
21
sep

Tramweekend over de grens

SNE meerdaagse reizen

In het weekeinde van 21 en 22 september 2024 gaan we trammen vover de grens. Krefeld (Blauer Enzian met open bijwagen) en Düsseldorf (gelede zesasser uit Neuss en Großraumwagen met bijwagen) worden met drie ritten van elk 2,5 uur verkend. Eén hotelovernachting in Düsseldorf is incluis.

Lees verder
05
okt

Sporen uit het verleden 25: de NBM

SNE excursies & reizen

We gaan weer spoorzoeken, en dat voor de 25e keer! Op de zaterdagen 6 juli en 5 oktober volgen we per bus de voormalige NBM-tramlijn Arnhem – Rhenen – Amersfoort. Na afloop feestelijk programma in NVBS Centraal, uitsluitend voor de excursiedeelnemers. Ga dus mee en boek vandaag nog.

Lees verder
24
okt

Stoom in Oberfranken

SNE meerdaagse reizen

Het Schönes Wochenende kent tussen 24 en 29 oktober 2024 twee ‘stoomdagen’ in en vanuit Neuenmarkt-Wirsberg (museum, wandelen langs de Schiefe Ebene en stoomretour Zwickau). Ook de Rodachtalbahn (Schienenbusrit) en Darmstadt (tramexcursie) staan op het programma.

Lees verder