Bezoek onze bijeenkomsten
Alettahof
Aletta Jacobsplantsoen 97
2253 RP Voorschoten
Toon op kaart
Routebeschrijving

Aktiviteitencentrum Alletahof,
Aletta Jacobsplantsoen 97

Start routbeschrijving

Afdeling Rijnland

Bijeenkomsten

De bijeenkomsten van de afdeling Rijnland worden gehouden in de Alettahof, Aletta Jacobsplantsoen 97, 2253 RP Voorschoten. De avonden zijn in principe op de derde woensdag van de maand en beginnen telkens om 20.00 uur. Bijdrage in de kosten is € 3,00 voor NVBS-leden en € 4,00 voor niet-leden.

De zaal ligt iets ten zuiden van station De Vink. Volg na het verlaten van het station aan de oostzijde de Trompweg tot aan de Admiraal de Ruytersingel. Sla rechtsaf de Admiraal de Ruytersingel in en volg die tot voorbij de bushalte. Bij het voetgangersverkeerslicht ter hoogte van het winkelcentrum is er aan de rechterzijde een bruggetje (Hoflandpad). Steek het bruggetje over. Rechts is een school, de Alettahof staat links. De zaal is ook bereikbaar met de Arriva-lijn 5.

Lees meer

Agenda

Lees meer

Nieuws uit de afdeling

Jan Willemse 60 jaar lid

Voorafgaand aan de presentatie van 19 februari 2020 door Roelof Hamoen mocht Cock Koelewijn, voorzitter van de afdeling Rijnland, een 60-jaar-lid-speld uitreiken. Voor iedereen geheel onverwacht werd onze trouwe bezoeker Jan Willemse naar voren geroepen. Cock memoreerde over Jan dat hij het als (ook) autobusliefhebber in zijn begintijd wel moeilijk had gehad, omdat in de NVBS toen misprijzend over ‘rubbervoertuigen’ werd gesproken. Ook zijn bereidheid altijd te helpen met het opruimen van de zaal  werd geprezen. De jubilaris – als we dat zo mogen noemen – dankte de voorzitter voor zijn woorden en haalde enkele belevenissen uit zijn verleden op. Hij hoopt nog vele malen de bijeenkomsten van de afdeling Rijnland te mogen bijwonen.

Lees meer