Afdeling Oost-Brabant

Afdeling Oost-Brabant

Bijeenkomsten

De afdeling Oost-Brabant omvat het oosten en zuiden van Noord-Brabant en het noorden van Limburg. Op de 3e woensdag van de maand, behalve in juli en augustus, vinden bijeenkomsten plaats. Zaal open 19.00 uur, aanvangstijd 20.00 uur, einde omstreeks 22.30 uur (tenzij anders aangekondigd).

De bijeenkomsten in gebouw De Hoeksteen in Eindhoven zijn toegankelijk voor alle NVBS-leden en niet-leden/introducé’s. De toegangsprijs bedraagt € 3,00 per persoon, als bijdrage in de kosten van zaalhuur en sprekers.

Bereikbaarheid

Gebouw De Hoeksteen ligt in Eindhoven-Noord aan de Gerretsonlaan 1A (nabij het kruispunt met de Oude Bosschebaan), op globaal 600 meter ten noordwesten van het Catharinaziekenhuis. Vanuit alle richtingen goed bereikbaar over snelwegen en doorgaande wegen. Komt u via de Randweg Eindhoven kies dan de N2 (parallelweg van de A2 met de op- en afritten) en dan afrit 29. Gratis parkeren bij De Hoeksteen en in omliggende straten.

Per bus vanaf het NS-station met lijnen 405 en 406 (op Huizingalaan uitstappen halte Gerretsonlaan) en lijn 9 station Eindhoven – station Best v.v. (tot 22.00 uur, uitstappen halte Oude Bosschebaan).

Lees meer

Agenda

Lees meer