Afdeling Oost-Brabant

Afdeling Oost-Brabant

Bijeenkomsten

De afdeling Oost-Brabant omvat het oosten en zuiden van Noord-Brabant en het noorden van Limburg. Eens per maand, behalve in juli en augustus, wordt op vrijdagavond een bijeenkomst georganiseerd.

De aanvangstijd is, tenzij anders aangegeven, 20.00 uur. Te laat binnenkomen is storend, probeert u daarom op tijd aanwezig te zijn.

De bijeenkomsten in gebouw De Fuut in Eindhoven zijn toegankelijk voor alle NVBS-leden. Introductie van niet-leden is in beginsel toegestaan. De toegangsprijs bedraagt € 2,50 per persoon, als bijdrage in de kosten van zaalhuur en sprekers.

De NS/SOVVE Ontspanningsruimte De Fuut aan de Fuutlaan 2-02 te Eindhoven ligt op ca. 1200 meter ten oosten van het station aan het einde van de Fuutlaan nabij de verdiept gelegen Insulindelaan (onderdeel van de RING).

Te voet: vanaf station Eindhoven, uitgang Centrumzijde, in ca. 20 minuten. Ga naar links en volg het spoor in oostelijke richting over Stationsplein, Stationsweg en Fuutlaan. Bijna aan het (andere) einde van de Fuutlaan, kort voor het viaduct Insulindelaan, ligt bij de T-kruising met de Meerkollaan gebouw De Fuut.

Per bus: aan de noordzijde van het NS-station bevindt zich het busstation. Neem lijn 6 naar Nuenen-Oost. Uitstappen halte Hermes Remise en dan nog 800 meter lopen.

Overige bezoekers: er is ruimte voor fiets of auto op eigen terrein van De Fuut.

Lees meer

Agenda

Lees meer