SNE

27
apr

Koningsdag: rondrit met Plan U 151

SNE dagexcursies

Dieseldrie 151 – thans van de Stichting 2454 Crew – wordt op Koningsdag van stal gehaald voor een rit vanuit Amersfoort naar Medemblik. Een leuke rit en mooie plaatjes zijn dus verzekerd!

Lees verder
13
mei

Op smalspoor door Noord-Spanje

SNE meerdaagse reizen

We gaan het uitgebreide smalspoornet van Noord-Spanje berijden. Het meterspoor verbindt interessante steden als San Sebastián, Bilbao en Gijon en loopt zowel langs de groene kust als door het Cantabrisch gebergte. Tussen 13 en 24 mei gaan we op pad, dus mooi voorzomerweer ligt in het verschiet.

Lees verder
15
dec
2019

Afscheidsrit DDM-1

SNE dagexcursies

‘Nog één keer op de rode bankjes’, dat is het gevolg van de buitendienststelling van het oudste dubbeldeksmaterieel van ons land: de DDM-1. Op zondag 15 december kan iedereen dat gratis meemaken! De rit start en eindigt in Amersfoort. Onderweg wordt zowel bekend als ionbekend werkterrein aangedaan.

Lees verder
10
mrt
2019

Havenrit Noord-Groningen

Op zondag 10 maart hebben 189 NVBS’ers de reis naar Groningen ondernomen om deel te nemen aan de Havenrit naar de Eemshaven en Delfzijl.

Lees verder
15
sep
2018

Tramexcursie Antwerpen

Met een Poldertram en een onverbouwde PCC-motorwagen hebben op 15 september 2018 zestig tramliefhebbers Antwerpen verkend.

Lees verder

Annuleringsvoorwaarden SNE

ALGEMENE VOORWAARDEN ANNULERINGSFONDS 1. Begripsomschrijvingen 1.1. deelnemer(s): de in de administratie van de Stichting NVBS-Excursies genoemde persoon/personen, voorzover deelnemend aan het NVBS-Excursies annuleringsrisicofonds. 1.2. reissom: de verschuldigde bedragen voor boekingen voor een meerdaagse reis georganiseerd door de Stichting NVBS-Excursies, waarop deelname aan dit annuleringsfonds van toepassing is. 1.3. annuleringskosten: rechtens verschuldigde reissom, of deel daarvan …

Lees verder