Vacatures – november 2017

Vacatures in alle soorten en maten

samenstelling: Oege Kleijne


Ben jij de toekomstige spil waar alles om draait bij NVBS Actueel?

Zin in een leuke vrijwilligersjob als eindredacteur van NVBS Actueel? En heb je enige (eind)redactionele ervaring? Hou je ervan om veel mensen te inspireren en te enthousiasmeren? Kijk dan snel naar de vacaturebeschrijving.

Enthousiast, technisch onderlegd en leergierig? De NVBS zoekt een computertechnisch ondersteuner (vrijwilliger m/v)

Als begrippen als My SQL, WordPress (of Joomla), PHP, Perl, Ajax, C++, VBscript niet helemaal abacadabra voor je zijn, je het leuk vindt je kennis te delen en enkele uren in de week overhebt, dan ben je van harte welkom bij de NVBS. Lees snel verder.


De NVBS heeft verschillende vrijwilligersvacatures. Vooral omdat de vereniging haar activiteiten steeds verder uitbreidt.

Enkele uurtjes per week over, maar geen idee wat je bij de NVBS kunt doen?

Wie op zoek is naar boeiend vrijwilligerswerk, enkele uurtjes per week over heeft en zich niet kan vinden in het vacatureoverzicht, kan altijd een e-mailtje sturen naar secretariaat@nvbs.com en aangeven wat voor vrijwilligerswerk je zou willen doen en/of waar je goed in bent. Met andere woorden: een open sollicitatie wordt hooglijk op prijs gesteld. Een mailtje is al genoeg.

De actuele vrijwilligersvacatures

Een greep uit de actuele vrijwilligersvacatures. Het complete en actuele overzicht staat op de website in de vacaturebank.

Vacatures met een voordeel

De hobby verrijken met een vrijwilligersfunctie bij de NVBS heeft veel voordelen. Je breidt je netwerk uit, leert andere liefhebbers kennen en je levert een belangrijke bijdrage aan een steeds actievere vereniging. Het werkt als volgt: kijk bij de vacatures, bedenk hoeveel uur je aan deze “klus” wekelijks of maandelijks wilt besteden en stel je zelf de vraag of je dit echt leuk vindt. Voldoe je dan ook nog aan de wensen, klim dan in de pen of bel voor meer informatie. Een honorarium is helaas niet mogelijk, maar in redelijkheid gemaakte kosten worden eigenlijk altijd vergoed.