Stem op de VVIA

10 september 2019

De VVIA is kandidaat voor de publieksprijs van de European Heritage Awards

De Vlaamse Vereniging voor Industriële Archeologie (VVIA) ontving een van de prestigieuze European Heritage Awards / Europa Nostra Award 2019. We kregen die in de categorie ‘dedicated service’ voor onze vrijwilligersinzet gedurende 40 jaar – en worden zo in Europa als voorbeeld gesteld voor wat vrijwilligers kunnen doen en bereiken.

VVIA maakt nu ook kans op de publieksprijs, de ‘Public Choice Award’. Die wordt op 29 oktober 2019 in Parijs uitgereikt. We zetten ons beste beentje voor om die binnen te halen, en op die wijze voor een internationaal publiek niet alleen het industrieel erfgoed van Vlaanderen naar voor te schuiven, maar ook – en vooral de rol van vrijwilligers in de erfgoedsector.

Er zijn 25 kandidaten. De publieksprijs wordt toegekend aan het project of de organisatie die het grootst aantal voorkeurstemmen behaalt. Alle Europese burgers kunnen hun voorkeur laten blijken door vanaf een e-mailadres een stem uit te brengen. Vandaar dat we op uw steun een beroep willen doen. Hoe het stemmen kan gebeuren vindt u op onze website www.industrieelerfgoed.be/public-choice-awards.

Er kan gestemd worden tot en met 15 september 2019. Als u twee of meerdere e-mailadressen heeft, kunt u van elk van deze stemmen, en dus twee of meerdere stemmen geven aan VVIA…