Bezoek onze bijeenkomsten
Het Keldertje
Van Lippe Biesterfeldweg 148
2552EG Den Haag
Toon op kaart
Routebeschrijving

Van Lippe Biesterfeldweg 148,
Den Haag

Start routbeschrijving

Afdeling Modelbouw

Let op: speciale maatregelen in verband met corona

Aanmelden
De afdeling Modelbouw organiseert met ingang van september 2020 weer wekelijkse bijeenkomsten. Deze zijn gesplitst: vanaf 13.30 uur en vanaf 19.00 uur. Per keer maximaal 9 bezoekers in verband met onze beperkte ruimte. Vooraf aanmelden via nvbskeldertje@gmail.com. Geef de voorkeur voor de middag of avond aan en je lidmaatschapsnummer. Als er plaats is krijgt je een bevestiging via de mail.

Maatregelen
Voorwaarden zijn: kom niet bij verkoudheidsklachten, of als je je niet lekker voelt. Bij binnenkomst: handen desinfecteren en digitale temperatuurmeting. Mondkapjes zijn verplicht. Wegwerphandschoenen zijn verplicht bij het bedienen van de knoppen als je gaat rijden. Houd de 1,5 meter afstand in acht. Toegang en consumpties worden in een keer aan het einde van de bijeenkomst afgerekend.

Tijdens de bijeenkomsten kun je met eigen materieel rijden op onze sporen in Z, N, TT, LGB en HO in gelijk- en wisselstroom en digitaalwisselstroom. Vaak heeft zo’n bijeenkomst een bepaald thema; dit wordt dan gemeld in de agenda. Ook worden er open dagen georganiseerd, deze zijn gratis toegankelijk. Clubgebouw Het Keldertje is te bereiken met HTM-tramlijn 2, eindpunt Kraaijenstein.

Filmpje van een open dag


Open dag van de afdeling Modelbouw op 5 oktober 2019.

Lees ook het verslag van een bezoek aan de afdeling Modelbouw in NVBS Actueel, september 2016.

Lees meer