NVBS Actueel

De NVBS publiceert elke maand de digitale nieuwsbrief NVBS Actueel. Hierin vind je nieuws over activiteiten van de NVBS, interviews, reportages, railtips, zoekplaatjes, boekbesprekingen en andere wetens­waardig­heden.

Over NVBS Actueel

Klik hier voor het jongste nummer. Alle eerder verschenen nummers vind je hier ook. Er is ook een register waarin je artikelen kunt terugvinden.

Een abonnement is gratis, ook voor niet-NVBS-leden. NVBS Actueel heeft inmiddels ruim 2750 abonnees.

NVBS Actueel verschijnt twaalf keer per jaar, steeds op de vierde vrijdag van de maand.

Artikelen ontvangen wij graag uiter­lijk een week van tevoren. Korte berichten kun je tot vlak voor ver­schij­nen doorgeven. Mail de redactie.

Aanmelden, afmelden, wijzigen

Wie zich aanmeldt voor NVBS Actueel, krijgt automatisch een mail zodra er een nieuw nummer is ver­schenen. Klik hier om je aan te melden.

Wil je NVBS Actueel niet meer ontvangen, dan kun je je afmelden via de link die je onderaan elke mail aantreft. Hierna ontvang je geen mails meer van ons.

Wil je je mailadres of andere gegevens wijzigen? Meld je dan af zoals hiervoor beschreven. Daarna meld je je weer aan met je nieuwe gegevens. Let op: wijzigingen in de ledenadministratie worden niet automatisch verwerkt in het bestand van NVBS Actueel.

Lees ook Op de Rails

NVBS-leden ontvangen elke maand ons fraaie blad Op de Rails, met veel spoornieuws en artikelen, onder andere over de geschiedenis en de techniek van spoor- en tramwegen in binnen- en buitenland. Uiteraard met veel foto’s. Meer informatie.


Deze pagina is voor het laatst aangepast op 25 november 2021.