NVBS Actueel

De NVBS publiceert elke maand de digitale nieuwsbrief NVBS Actueel. Hierin vind je nieuws over activiteiten van de NVBS, interviews, reportages, railtips, zoekplaatjes, boekbesprekingen en andere wetens­waardig­heden.

Over NVBS Actueel

Klik hier voor het jongste nummer. Alle eerder verschenen nummers vind je hier ook. Er is ook een register waarin je artikelen kunt terugvinden.

Een abonnement is gratis, ook voor niet-NVBS-leden. NVBS Actueel heeft ruim 3000 abonnees, waarvan ongeveer 1000 (nog) geen lid zijn van de NVBS.

NVBS Actueel verschijnt twaalf keer per jaar, steeds op de vierde vrijdag van de maand.

Artikelen ontvangen wij graag uiter­lijk een week van tevoren. Korte berichten kun je tot vlak voor ver­schij­nen doorgeven. Ons mailadres is nieuwsbrief@nvbs.com.

Aanmelden, afmelden, wijzigen

Wie zich aanmeldt voor NVBS Actueel, krijgt automatisch een mail zodra er een nieuw nummer is ver­schenen. Klik hier om je aan te melden.

Wil je NVBS Actueel niet meer ontvangen, dan kun je je afmelden via de link die je onderaan elke mail aantreft. Hierna ontvang je geen mails meer van ons.

Wil je je mailadres of andere gegevens wijzigen? Meld je dan af zoals hiervoor beschreven. Daarna meld je je weer aan met je nieuwe gegevens.

Let op: de verzendlijst van NVBS Actueel is niet gekoppeld met de ledenadministratie van de NVBS. Wijzigingen zul je dus apart moeten doorgeven.

Problemen met aanmelden of wijzigen van gegevens? Mail dan naar nieuwsbrief@nvbs.com.

Afdrukken of downloaden

Wil je een artikel afdrukken of downloaden? Gebruik dan de afdrukfunctie van je browser. Meestal zit die onder de drie puntjes rechtsboven in het scherm. Om te downloaden kies je in plaats van een printer voor ‘opslaan als pdf’.


Deze pagina is voor het laatst aangepast op 22 mei 2024.