Reisprogramma SNE 2018

Reisprogramma SNE 2018

Het jaar 2017 is bijna ten einde, dus bij de Stichting NVBS-Excursies zijn de contouren van het reisprogramma voor 2018 inmiddels bekend. Op zaterdag 2 december zijn de plannen gepresenteerd op een gezellige informatiebijeenkomst in Amersfoort, waarop circa 90 belangstellenden afkwamen.

De inschrijving voor de Winterreis naar Oostenrijk en Slovenië en voor de Verre Reis naar Iran is inmiddels gesloten, dus de vraag was wat de SNE nog meer in petto had. Voor de meerdaagse excursies is dat een voorzomerreis naar Nice, Sardinië en Milaan. Inmiddels is duidelijk geworden dat het tramweekeinde Keulen eind juli niet zoals gedacht kan worden uitgevoerd. Het is inmiddels van de excursiekalender gehaald. De nazomerreis naar Zuid-Engeland gaat wél door en vindt plaats tussen vrijdag 24 augustus en zondag 2 september. Overnachtingsplaatsen zijn Torquay en Brighton. Ook wordt in het najaar van 2018 weer een Schönes Wochenende georganiseerd.

Voor een dagje uit kan op Koningsdag met Hondekop 766 een grote rondrit worden gemaakt en staat voor het najaar een havenrit in Delfzijl op het programma. Natuurlijk gaan we in 2018 ook weer spoorzoeken, in de Haarlemmermeer en bij de Gelderse Tramwegen. Verder hebben we drie Schwebebahnen op één dag in petto en krijgen we een spoors kijkje achter de schermen in Madurodam. Met tramexcursies in Antwerpen en in het kader van de Oliebollenrit sluiten we het jaar af, waarin we weer vele liefhebbers hopen te trekken.

Van het programma voor 2018 is een kleine brochure verschenen die u

Organisatie

Reisdata

2018

Aanmelding

tot 31 december 2018

AANMELDING GESLOTEN

Contactpersoon