Oliebollenrit: met Mat ’54 naar Zeeland

Liever één oliebol in de mond, dan tien op de schaal.

Mat′46 op Wikipedia
Foto’s van Mat’46 op Feijenoordse Meesters
Levensloop Mat′46

De 273 is door een defect helaas niet inzetbaar. Als vervanger wordt Hondekop-twee 386 op de baan gebracht. Deelnemers ontvangen hierover voor de Kerstdagen per brief nader bericht.

Oliebollenrit 2013: met Mat ’54 (ipv. Mat ′46) naar Zeeland

De eindejaarsexcursie van de SNE vindt dit jaar op zaterdag 28 december plaats als de Muizeneus weer op de baan komt. Tweewagenstel 273 van het Nederlands Spoorwegmuseum rijdt van Utrecht Centraal (vertrek rond 9.30 uur) naar Vlissingen en terug. Op de heen- en terugreis worden verschillende routes gereden. Onderweg worden oliebollen geserveerd, die u weg kunt spoelen met koffie, chocolademelk of Glühwein. Aan het einde van de middag wordt u weer op het startpunt afgezet. Het accent van deze excursie ligt op het maken van een gezellige rit en het (weer) aanknopen van contacten met gelijkgestemden. Er zijn 100 zitplaatsen beschikbaar, meld u dus snel aan!

De reissom bedraagt voor NVBS-leden € 55 (code ‘OBR’), jongeren tot 25 jaar betalen € 35 (‘OBR-J’). Er is een beperkt aantal zitplaatsen eersteklas beschikbaar à raison van € 75 (‘OBR-1’). Introducés betalen € 5 extra en voegen een ‘I’ toe aan de code. Deelname aan deze Oliebollenrit is mogelijk door vóór 1 december 2013 het deelnemersbedrag over te maken op rekening NL29 INGB 0000 6366 91 van de Stichting NVBS-Excursies te Hoofddorp onder vermelding van de betreffende code, het NVBS-lidmaatschapsnummer, postcode en huisnummer. Bij onvoldoende invulruimte kunt u ook een mail sturen naar sne@nvbs.com. Voor het doorgaan van deze reis zijn minimaal 85 deelnemers benodigd. Bij overtekening hebben leden voorrang boven niet-leden, verder geldt de volgorde van aanmelding. Aanmelders ontvangen medio december nader bericht van reisleider Clemens Boomers.

Organisatie

Reisdatum

28 december 2013

Prijzen

€ 35 – 80

Aanmelding

tot 30 november 2013

AANMELDING GESLOTEN

Aantal deelnemers

85 – 100

Contactpersoon

Bijzonderheden

begin- en eindpunt Utrecht Centraal