NVBS Railquiz 2022

De NVBS Railquiz moest in 2020 en 2021 worden afgelast vanwege de coronapandemie. Hoewel de pandemie nog niet voorbij is ziet het er naar uit dat we de traditionele quiz dit jaar weer kunnen houden.

De afdeling Rotterdam nodigt teams en individuele spelers uit om op zaterdag 26 november de krachtmeting op het gebied van kennis van railvervoer met elkaar aan te gaan. We spelen zoals altijd twee rondes, namelijk een quiz tussen verschillende teams van elk drie personen en een individuele quiz. De plaats van handeling is uiteraard NVBS Centraal en de spelleiding is in handen van presentator John Krijgsman.

‘Last but not least’: al hopen we dat corona ons dit najaar met rust laat, houden we ons natuurlijk aan eventuele corona-maatregelen. Omdat die mogelijk ook van invloed kunnen zijn op het aantal bezoekers vragen wij teams en individuele deelnemers zich vooraf aan te melden, zodat we rekening kunnen houden met de beschikbare ruimte. Graag ontvangen we jullie aanmelding uiterlijk zaterdag 19 november op het mailadres Railquiz2022@gmail.com.

We gaan uit van de Olympische gedachte, namelijk meedoen is belangrijker dan winnen. Tot ziens op zaterdag 26 november 2022 in NVBS Centraal! De quiz begint traditiegetrouw om 13.00 uur.

Frans Blanker