Haasje-over in de herkansing

Inschrijvingstermijn verlengd tot 14 oktober 2022

Een jaar na de afgelaste jubileumexcursie van de Stichting NVBS-Excursies (25 jaar SNE) proberen we het opnieuw met een concept van twee of drie treinen die elkaar op gezette tijden passeren voor foto­momenten en voor overstappende reisdeelnemers. Op zaterdag 29 oktober 2022 wordt dit met hulp van de Stichting 2454CREW in de praktijk gebracht. Op de baan komen Plan U 151 en Motorpost 3029 met enkele rijtuigen van de SSN. Bij meer dan 210 deelnemers sluit ook Plan V 904 aan voor een rondrit door Nederland die rond 9.15 uur start in Amersfoort en daar rond 17.30 uur eindigt.

De deelnemers worden door ons in groepen ingedeeld, waarbij op gezette tijden van trein wordt gewisseld. Voor de eerste klasse kan niet apart worden geboekt, het pluche zal zo gelijk mogelijk worden verdeeld onder de inschrijvers. Indien dit gezien het beperkte aantal plaatsen niet geheel lukt, hebben snelle inschrijvers een streepje voor. Er is catering aanwezig zodat u aan boord niet van de honger en de dorst hoeft om te komen. De te volgen route wordt pas op de reisdag zelf bekend gemaakt.

Tarieven en inschrijving

Wie jarig is trakteert en daarom geldt voor leden de speciale jubileumprijs van € 49 (code 2206A). Zij kunnen ook maximaal twee jongeren tot 18 jaar meenemen voor het jeugdtarief van € 25 (2206B) per jongere. Niet-leden betalen het volle bedrag van € 85 (2206C). Inschrijven gaat heel gemakkelijk via de SNE-Reiswinkel.

Nog geen lid van de NVBS?
Lid worden was nog nooit zo aantrekkelijk, want als je nu lid wordt betaal je het ledentarief en krijg je korting op je lidmaatschap. Voor € 99 neem je deel aan ‘Haasje-over’, ontvang je van oktober 2022 t/m december 2023 maandelijks Op de Rails in de bus, kun je voortaan tegen ledentarief deelnemen aan excursies en ben je welkom op afdelingsavonden en in de NVBS-bibliotheek. We hopen uiteraard dat je ook na 2023 lid blijft. Als je je als nieuw lid voor de excursie aanmeldt neemt de NVBS contact met je op om de inschrijving als lid te regelen.

Jongere en nog geen lid van de NVBS?
Dan hebben we nu een wel heel aantrekkelijke aanbieding voor je. Voor de excursie betaal je het ledentarief en tot eind 2023 krijg je korting op je jeugdlidmaatschap (voor jongeren t/m 24 jaar). Je ontvangt het blad Op de Rails met ingang van oktober 2022, je kunt voortaan tegen ledentarief deelnemen aan excursies, je bent welkom op afdelingsavonden en in de NVBS-bibliotheek. En dat alles voor slechts € 80. We hopen uiteraard dat je ook na 2023 lid blijft. Als je je als nieuw lid voor de excursie aanmeldt neemt de NVBS contact met je op om de inschrijving als lid te regelen.

Klik op onderstaande button om direct te boeken.

Haasje-over boeken in de Reiswinkel

Als alternatief voor de Reiswinkel kun je je aanmelden door het betreffende bedrag over te maken op bankrekening NL29 INGB 0000 6366 91 van de Stichting NVBS-Excursies te Hoofddorp onder vermelding van de boekingscode, lidmaatschapsnummer en postcode/huisnummer. Bij onvoldoende invulruimte kun je ook een mail sturen naar sne@nvbs.com.

Aanmelden is mogelijk tot vrijdag 14 oktober. Inschrijvers ontvangen in de week van 17 oktober nader bericht. Je leest dan ook hoe laat je precies in Amersfoort wordt verwacht. Het minimumaantal deelnemers bedraagt 150, het maximum 400. Contactpersoon voor dit jubileumevenement is Ronald Bokhove.